Prijava

говнурда од серије реално стидим се што сам гледао то као клинац

Prijatelji jedna od top 3 kezual serija ikada.

ogroman im stan, boga pitaj kolika im je kirija bila

Замишљам себе у овој улози, тачно бих му мозак просвира' ја.

Ови Французи колико глуме Рамба инфантилнији су од Лазанског по том питању

Морам, болеће ме стомак

Asam joj ga sukno. Inace mislEla je na Bicemo Prvaci Sveta.

http://s16.postimg.org/jo58wdqwl/suk.jpg

Pre par dana sam, u prolazu, cuo dve devojke kako se smeju. Zvuk je bio potpuno identican onom "blululullulullul" sto ispustaju curke (veoma sam kompetentan kad kazem da znam kako curke rade "blululuuulu", imao sam babu na selu koja je drzala, pored ostalog, i curke).
Na osnovu iznetog dogadjaja, zakljucio sam da nazivati devojke curkama ima potpuno drugaciju konotaciju od uvredljive. Jednostavno, odredjene pripadnice zenskog pola svojim smehom zvucno podsecaju na oglasavanje nasih jestivih pernatih prijatelja.

Brate ovo je za temu "transfer blama". Objavljujem tamo.

Koliko je dojaja ona stranica što je neko linkovo pre neki dan paz ovo

Хари Потер, једна од омиљениx филмова наше омладине. На први поглед безазлено. Али у разговору са оцем Гргуром сам схватио да то није тако. Хари Потер је намерно потурен са запада, јер он у деци изазива атеизам. Хари Потер је против Православља и србских вредности. Он промовише црну магију и сатанистичку симболику. Наши дедови су такве на ломачи палили, а ми допуштамо да он буде херој нашој деци. Родитељи водите рачуна шта ваша деца гледају и читају, у паклу има места за све, а у Рају само за одабране.

Можемо лако приметити разлику између правих родољуба, и оних које плаћа запад да отргну србску нејач од пута Христовог. Узмимо као пример политичаре. Са једне стране имамо Чедомира Јовановића, који се никада јавно није успротивио постављању харпа по Србији, који је оскрнавио своје тело мастилом у виду тетоважа и који је наркоман. Са друге стране имамо Александра Вучића, који напорно ради, који се моли Богу, који буди наду у овом народу да ће нам бити боље. Александар, Ацо, како му ми тепамо је прави пример како један Србин треба да се понаша. Он никада неће окренути леђа Русији и Православној цркви, неће издати Косово и Републику Српску, а Чедомир би то урадио за два грама демонског праха. О Радуловићу нећу ни да причам. Он жели да наметне порез цркви и на тај начин скрене Православне хришћане са пута Спаситеља.

Он жели да наметне порез цркви и на тај начин скрене Православне хришћане са пута Спаситеља.

ahhaha pa kakve ovo ima veze jedno sa drugim?

ja bih recimo ovakve ljude šutala
puno
http://i.imgur.com/amWozvJ.png

doduše, ne znam koga više, ove koji pišu statuse ili ove koji komentarišu