Prijava

Ozbiljno me jebeno interesuje gde ljudi kupuju tu elektroniku, pa ih tako izjebu? Kako sam ja narucivao preko neta i nikada se nisam zajebao?

Mislim da nije uvaljivanje falš posrijedi nego unutrašnjost proizvoda (originalnog). Kaže "leading inovation" i "storage made simple" a eto šta dobiješ kad otvoriš, vizuelnu splačinu.

Не Мешо, оригинални екстерни хард нема два шарафа и двије матице као меморију, тако да у питању јесте уваљивање фалша.

Brate, ali Toshiba je u pitanju. Neko bi izvrsio harakiri da pukne ovakva bruka. Pre bih rekao da je neki kinesko-tajlandsko-indijski fals.

U kupovini preko neta najveći tumor u lancu su carinici, koji još uvijek misle da su nedodirljivi. Srećom, još me za lovu nije zajebo nepismeniji od mene. Pokušali su kad sam ovo naručio, ali..... ;-)

http://www.avrev.com/images/stories/equippoweramps/marantz/marantz-nr1603.jpg

Šta oš snjima, Rađarde, pitaš za cijooeeenu ili....?

A, ispravio si link. Bahanalija su ovi maranc risiveri, život na visokoj nozi. :3

Našao polovno za 220$, prvo se iz respekta okupam, obrijem, izračim sobu i onda ih u rukavicama upalim....

Podseti me za carinike... Ortak za studio narucivao trigere za bubanj iz Madjarske pre jedno 10-ak godina. Drugi ortak koji u to vreme ziveo u Pesti mu kupio i poslao. Tri nedelje kasnije zovu ga da dodje u Upravu Carine na NBG. Nasao tamo paket raskupusan, a carinik ga pita onako inspektorski "Je li bre sta je ovo?". Ladno majmuni nisu znali sta je i kako da zavedu to. Na kraju napisali "mikrofoncici". Cuva taj papir i dan danas.

Jebem ti idiote...

O tome i govorim. Jebo nas ko nam dade snagu umjesto pameti....

чему служи ово чудо од 220 марака

http://rupeudrustvu.blogspot.com/2015/03/pojava-fejs-dzentlmena.html
Ajd ako može neko da baci fidbek, bio bih jako zahvalan, bolestan sam ovih dana i reko da prekratim vreme popljuvavanjem po likovima koji mi idu na živce, a 100 godina ništa nisam pisao, pa čisto da znam da li je to nepisanje bila prava odluka :D

чему служи ово чудо од 220 марака

Nije maraka, nego dolara, Bačje, a služi za neslušanje domaćih prvaka drame i svega što podsjeća na ovo:

https://www.youtube.com/watch?v=h_yN0OgKQUk

Prelazim danas Brankov most peske iz pravca N.Beograda i bacim pogled dole, a neki lik u sivoj Korsi ide cik-cak ulicom, hauba otvorena, drugi lik sedi na motoru i nesto prcka rukom, kao da podesava ili sta vec. Blage veze nemam sta su radili, ali umro sam. Htedoh da snimam ali dok sam ja izvadio telefon oni prestadose...

EDIT: Tj. dok je ortak izvadio telefon, meni je kamera golo govno lolo.

Koja si sirotinja, nemas ni za BusPlus