Prijava

bubregova priča je bolje ispričana, al oba slučaja su jebeno dobra

Haha, odlične anegdote zaista

Boxer, nemoj da nas držiš u neznanju, opiši nam i nastavak.
М.Б. ne mogu da verujem...

Obe dogodovštine su mi ulepšale jutro!

Obe dogodovštine su mi ulepšale jutro!

Plus sam pročitao i da je mali Veljko odradio novi tatu i tako rasplakao majku.

EDIT: I oduševio Balkan.

шпанска серија... шта ти је љубав боктејебо

Kasmo već kod anegdota. Moja familija je u pitanju, moj rod, isto prezime, žive u čuki sačuvaj me bože. Elem, taj moj stric, ima osmoro djece - vrijedan čoek bio. I elem, sedam je sinova i jedna kćerka. Moja rodica, ta kćerka je kurveštija one najgore vrste, pomalo neobično jer ima sedam braće pavijana, ali zato daje pičke svima, a lično poznajem dvojicu kojima je dala i u dupe da je karaju. Ne lezi vraže, jedan joj jadnik plasiro spermatozid, a nisu bili jalovi dani, jerbo su bili plodni, i ona ostane trudna. Taj moj čiča, kuće štaće, ode do njegove kuće i kaže mu da je ženi. Ovaj jadnik, shvatio da se zajebo, i kaže da nema šanse da oženi takvu raspandrkaču. Čiča se vrati kući, okupi sinove, jedan je samo bio maloljetan, sjednu za sto i naredi djeci da ubiju ovog jadnika koji im je "obeščastio" sekicu. I još naredi jednom od njih koji je bio najzajebaniji da ga on lično ubije, a najmlađem maloljetnom naredi da on prizna ubistvo. Mater je sve to slušala, i nazove oca od ovog jadnika i prijavi mu da oće vo da ga ubiju. otac od jadnika, poznavajući sa kakvim budalam ima posla, spremi se lepo i ode da zaprosi trudnu kurveštiju u ime sina. Pokuca on na vrata, ovi sede piju, smišljaju plan kako da roknu ovog jadnika, dočeka ga moj čiča, i ovaj zaprosi kćerku. Kae njemu čiča: KASNO JE! Do ujutru, braća su našla i ubila jadnika koji je napumpao kurveštiju, najmlađi otišao i prijavio se miliciji. Sad je u domu lolo

ae kad smo kod anegdota da ispricam i ja jednu

Jedan siromašni seljak služio je u sedmogodišnjem ratu kao vojnik. U jednoj bici njega je sam kralj odlikovao.

Posle rata je seljak orao svoju zemlju baš u vreme kada je kralj onuda prolazio. Kralj prepozna seljaka i upita ga kako u životu prolazi.

– Svakako – odgovori mu seljak.

Potom upita kralja da li sme da mu pošalje nešto. Kralj se tome malo začudi, ali milostivo klimnu glavom. A seljak mu pošalje lonac kuvanih trešanja.

Kada je kasnije kralj istim putem prolazio, upita ga seljak kako su mu prijale trešnje. Ali kralj o njima nije ništa znao, jer su zaslađene trešnje njegove sluge pojele. Ali sad je on morao zapitati seljaka šta želi da za te trešnje dobije.

– AH! – odgovori seljak. – U stvari, ništa! Ali, ako baš hoćeš da mi nešto daš, možda bi mi staro sedlo bilo od koristi.

Kralj to blagonaklono odobri. Ali seljak je hteo i napismeno da ima, ako bi kralj, daleko bilo, u meduvremenu umro ili na ovo zaboravio. Kralj mu dade i napismeno.

Već drugog dana ode seljak sa tom potvrdom knezu, koji je nedaleko od seljakove kuće na velikom dobru živeo. Njegovo dobro zvalo se Staro sedlo.

Seljak učtivo reče knezu:

– Kralj mi je Staro sedlo darovao, a ovde imam i napismeno. Sad vas molim da mi dobro predate.

Knez odmah ode da se s kraljem objasni, ali kralj, kad prepozna svoj potpis, morade seljaku ostaviti dobro.

U gradu Kulovu održavao se godišnji vašar. Tatej i Matej u to vreme nisu imali nikakva posla. I tako se reše da idu u Kulov na vašar. Ali za to je bio potreban novac. Doseti se Matej i reče Tateju:

– Napravićemo limunadu. Nju ćemo tamo prodavati na čaše. Tako ćemo se lepo provesti i još zaraditi.

S punim balonom limunade, krenu oni na vašar. Ali da ne bi pali u iskušenje, ostave kod kuće sve pare. Balon su nosili naizmenično.

S početka je dobro išlo, ali ubrzo je sunce pripeklo takvom žestinom da su svaki čas brisali znoj sa čela. Jezik im se za nepce lepio. Tada reče Matej:

– Kako bi bilo da na ovoj vrućini popijemo po čašu limunade?
Ali Tatej, koji je baš tada balon nosio, osta čvrsto pri dogovoru i odgovori:

– Bez para niko neće ništa dobiti!

Dok je to izgovarao, oblizivao je usne, ali je hrabro produžio dalje. Tužni Matej, gundajući, jedva je hvatao korak s njim. Ali slučaj je hteo da on, zavukavši ruku u džep, pronađe u njemu davno zaboravljeni groš. Kakva radost! Odmah mu sine kroz glavu: za groš se može limunada kupiti.

– Tatejiću, – uzviknu on – prodaj mi čašu limunade, imam jedan groš!

I Tatej mu natoči. Sad je Matej bio na redu da balon nosi. Nisu daleko odmakli, kad i Tatej kupi od Mateja čašu limunade za groš. A kad je Tatej balon poneo, zatraži Matej čašu limunade za groš, i to je tako išlo sve dok nisu stigli na vašar. A tada, kad im se za limunadu obratiše prvi kupci, balon je bio prazan.

Ali to ih nije nimalo uznemirilo, jer su se setili da su limunadu putem jedan drugom prodavali i da su za svaku čašu dobijali po groš. Zao se odmah upute u krčmu da te novce potroše. A tamo – iako su sve džepove pretražili, ne nadoše u njima više od jednog groša.

E jebo ga ti janpi

Ајде кад смо већ код анегдота, да испричам и ја једну. Била три брата, један од њих мртва крава. Сељани су се сажалили и одлучили да се прикупи новац за нову краву, али је упозорио их да буду опрезни у шуми, јер је вила која ће им новац. Иде старијег брата и срео вилу, а она је рекла:
- Ако можете да ми времена 20 пута ћу удвостручити свој новац ако не - ја ћу их узети.
И тако је почело - 1, 2, 3, 4, 5, али није могао више, а он је узео новац вилу.Исто се догодило и са средњим братом. Почео - 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 15, али није могао, а он је узео новац. Гоне, а најмлађи брат и иста ствар - 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 15, 20, 25, 30, а вила је рекао:
- О, па ја ћу удвостручити свој новац, само молим те престани.
И мали брат је одговорио:
- Аххх, Цхез се види шта је наша мртва крава.

Хахахаах Радјарде који си ти бог!

To je stara bruka, jos letos je ispala frka u Hrvatskoj oko toga, maltene hteli da lincuju geneticare, ortak iz Splita mi pricao. Hteli su da dokazu da su slovenizirani Germani ili tako neki moj, a ne potomci Srba. Kao sto su Bugari slovenizirani Avari. Popadali smo od smeha i mi i ortaci Hrvati tamo. Normalni ljudi naravno.

ko god je stavio link od duolinga mnogo hvala, veoma korisno, savrseno odradjen program