Prijava

U Londonu je državni udar pozdravljen kao trenutak u kojem je Jugoslavija ponovo ,, pronašla svoju dušu'' dok su plaćeni novinari isticali sećanje na kneza Lazara, boj na Kosovu i herojsko stradanje Srba u Prvom svetskom ratu.
Neverovatno deluje činjenica da nova vlada čak nije opozvala pristupanje Trojnom paktu!
Ova politička rulja je jednostavno srušila poredak i otvorila vrata nečemu što nije mogla da predvidi. Svi ovi događaji deluju kao nedorečeni i nejasni, a time i tipični za ovdašnju politiku. Za Beograd, poredak i Kraljevinu je ionako bilo isuviše kasno. Obaranje kneza Pavla i vlade, a pogotovo ulični događaji u Beogradu, Jugoslaviju su izložili besu Hitlera, koji je sve ovo doživeo kao uvredu, šamar i izigrano obećanje.
Firer je na primeru Beograda odlučio da pokaže kako se obračunava sa onima koji ga iznevere. Kada je nebeska ubilačka flota već bila razorila uspavani grad, i kada su Nemci osvojili nesrećni Beograd, Gering je o puču zapisao:
,,Za nas je bolje što se to desilo sad nego kasnije, u daljem toku rata... Ovako smo sa neznatnim žrtvama eliminisali Jugoslaviju kao vojni faktor, i možemo biti zahvalni generalu Simoviću što nam je na vreme otvorio oči... Sad ćemo moći da sa Srbima izravnamo stare račune, još iz prošlog svetskog rata...''

i još ih izravnavaju, jebem ih zadrte

Ulazi žena u buregdžinicu:
-Imate li pogačice?
-Prodate su kifle i pogačice, imamo samo burek.
-Ne volim burek.
Eto pored kakvih psihopata prolazimo svakog dana, a da ni ne znamo!

Kad se prvi put spucam heroinom u venu, ovo cu da pustim.
P.S. Posebno sam oplako na 0:55
https://www.youtube.com/watch?v=4H9AHcR2s0k

https://twitter.com/AsaAkira/status/539686396600938496

i kako da je ne volis onda

eksplicitno je, nemojte me banovati :(

glavic- oslic bez glave. + i omiljeno

Сјећам се кад сам ово игра', исто ми је испало :))

Oooo a molim te brate moj ne moj taj apostrof da dodaješ bez mene. Znači to kad staviš izgleda ka da je to "o" stvarno tu trebalo da stoji.

Tipa "reka' sam mu da puši kurac" to je isto ka da je ispravno da se kaže "rekao sam mu da puši kurac" nema smisla