Prijava

Gonzo, oni tekstovi na dnu sajta. Jbg dugo nisi bio na sajtu pa si zaboravio :)

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Miloše skapirao sam to za stvari koje kače Čule i Dankan, ali ovo tvoje nisam nikad video u dnu stranice. Meni je zaličilo da je neko to ranije kačio na forumu kao foru sa tog nekog sajta gde su ljudi zatrpavali sa posterima sa Vuke. Zato sam i pitao.

"Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga www.vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“."

Ekonom:east Magazin | 03. Februar 2011.

he he he kakav vrsni aforizam u Minimaks stilu, tačno je nekada sait odisao tom nekom živinom. Hijerarhijom. Imao je tu neku... kako da kažem... živinu.

vukajlija.com estimated worth is $111,500.2 USD.

"http://vukajlija.com najjača stranica u ovom dijelu galaksije!"

@sandrinho | 18. April 2010.

"Jedan od sajtova koji se pretvorio u svojevrstan pokret čiju komiku savršeno razumeju i njegovi dugogodišnji članovi a i oni koji ga prvi put posete je Vukajlija. Vukajlija je mesto za veliku decu koja za svaku pojavu ili termin imaju sopstveno objašnjenje i viđenje, i u tome je tajna višegodišnjeg uspeha."

Sonja Martić na Brand Fairu | 10. Jun 2011.

"Vukajlija - Najbolji izum još od toalet papira !!" Abraxus | 29. Januar 2007

Било је лепо док је трајало

Vukajlija pre 5godina bi danas bila daun sajt

jel to mačak opet otišao zauvek sa sajta?

"Vukajlija je domaći sajt, koji na izuzetno zabavan način aludira na čuvenu Vujakliju. Žargonskim jezikom objašnjen je velik broj pojmova našeg jezika, a kao korisnik i vi možete učestvovati u kreiranju sadržaja."

UrbanBug | 05. Februar 2008.

Imamo i admina sa UNILADA na forumu, pratio je raspravu sig :D haha
https://www.facebook.com/uniladmag/posts/2181361298553584

хаха ено цитирао је и декијев пост у тексту

Malopre je ovo čudo Ilyushin Il-76TD Registration(510081) EW-383TH poletelo sa Surčina, ali nije odmah uključilo transpondere. Po zvuku se čulo da je neka grdosija.
https://d31asmy75eposw.cloudfront.net/full/5/64331_1421260949.jpg

Evo je na Prvoj ova riba što je bila sekjuriti Arkanu

Al' ga je čuvala.