Prijava

Sjeverna Koreja započela rat sa Južnom Korejom.

Evo ga Stevča na Prvoj, dobio neki zajeban telefon. Voditelj ga u lajvu pita za dan kad se rodio, i vrv od treme pogreši. :/ Neprijatno malo bilo, ali posle minut se ispravio.

svaka cast ckodeu.inace,citao sam juce humanitarnu temu.tragedija.samo da kazem da ne treba terati nekog ko ima potencijal da bude nesto vise da ore i kopa kako bi imao sta jesti,vec ga na sve nacine pomoci da ostvari svoj potencijal.da ne kazem da bi se otimali u normalnim drzavama da mu to obezbede.

Srela sam radula danas, bilo je jako smesno, stoji sa nekom zenom, ja nailazim i vidim lik mi poznat i skontam da je on, za to vreme zaustavlja se cikica neki prilazi mu i kaze: svaka cast, samo tako nastavite, a radule sa ponosom u ocima odgovara hvala vam sto nas podrzavate, u sekundi sam se nasmejala jer jbg bilo je smesno, a radule se okrece ka meni nabacuje neki polu smekerski kez i posto je nekako zakljucio da je moj osmeh bio osmeh grupi devojke ostrascene, spontano mi klimne glavom. Da ne pricam da se ceo dogadjaj odigrao kod studentskog parka, zna sale teritoriju svoju jbg.
A jeste visok u picku materinu.

Ja moje ne cenim jer su govna bezobrazna, a mislim da nije bas lako ceniti roditelja alkoholičara/narkomana/kockara/lelemuda koji ti nije obezbedio osnovne uslove za život.

Pozdrav svim ljudima koji ne cene svoje roditelje (ako su isti klošari ili govna od ljudi)!

Da poštujem ćaleta i kevu samo zato sto su se jebali i doneli mene na svet? Izvinite ali moje poštovanje mora da se zasluži.

hahahaha jebo vas otac

Pozdrav bratu Maestru! Moji nisu bili loši prema meni, bili su ok, ali kad malo bolje pogledam, ipak je to moglo još bolje.

Cao komad jesi za sampite i limunadu u utorak vece?

ne volim šampite baš..... :/
hvala ti k'o da jesam :D

ja zaključala, armine, otišlo u pogrešnom pravcu.