Prijava

Haha to možda ti anorexični gimnazijalcu s pantljičarom XD

Gvozd je l odvajaš one žilice u mesu i histerično vičeš a masno mi ovo masno mi ovo? :-D

pa ja imam 80ak kila i 800 grama pečenja bi mogao da pojedem eventualno kad bi bio u nekim pripremama plivačkim kao Felps. 300 grama ako uz to ide neki hleb, sir dosta povrća, pivo npr, to je više nego normalan obrok, može i nešto više da bude taman ako si gladan iz nekog razloga.

Ali laganje kolko jedeš jebenog pečenja je mačo jbg. JA JEDEM

не разумем потребу неких овде да се хвале како једу кило меса па то је ултимативни сељанизам

А ДА ВИШ МОЈ МАЛИ КОЛКО ПОЈЕ

Uf gvozd. Sad ću da ti objasnim da odem do prodavnice po pljuge samo

Normalno da se hvalim,uz to sabijem jos pola gajbe piva i kutiju cigara posle frenc kis sa devojkom ako se odmakne bar malo isamaram je junacki i ne izlazi iz kuce kad dodjemo deset dana

i to ne da jedeš 800 grama pečenja, nego lagano. Kad baš uživaš u pečenju i jedeš i punog stomaka tad stučeš 1,3 kg kapiram

Posle baustele ako nije jeo nista sem sardine ujutro-2kg

Haha olanik kad jede par dana slabije sutra dan pola janjca mladog :D

Brate, mi često idemo po kafanama, i vremenom smo naučili koliko čega da naručimo.

Kad ti donese vruće praseće pečenje, gde krckaš onu kožicu i mast ispod, pa ono mesište iapod korice isto vruće i masno, zasitiš se posle 5 minuta. Posle jedeš jer te navlači a znaš da ti je previše.

A složio bih se da uz praseće pečenje ide hladan špricer, nego mi po navici uzelj pivo. :)

I nebitno sve. Nek jede ko koliko hoće, Boh nek pojede 2kg pečenja.

Ovaj lik hoće da privuče mušterije u restoran, ko je po Nišu nek koristi ovu bagatelu dok traje.

Živi bili. :)

zašto nemaju meni na ćirilici

Eo me brt.
Malo ću te i vređati sada.
Jedete ko golubovi jebeni jer u životu niste podigli ništa teže od kašike eventualno reket ako su vas na tenis upisivali. Ja živim na selu brate i fizički trpim neverovatne napore a plus imam problem ili sa želudcem ili sa dijafragmom te kad jedem ne mogu da radim ništa cela 2 sata. Bukvalno da sit čučnem i ustanem tera me da povraćam sve na nos oće da mi izađe. Ceo dan na 40 stepeni vučeš 1.5 k bala i piješ kafe i pušiš šta misliš kad sednem uveče u 22 da doručkujem koju količinu hrane jedem? 300 grama mesa?
Sa 300 grama bih preživljavao i to da šetam u kariranoj šulji mokasinama i bermudama po gradu od lokala do lokala, kad ti ceo dan kaplje znoj sa nosa ne može jbg.
U kafani gde jedem radi mi školski drug 8 godina išli zajedno važi što će da me zavrne na gramaži kad mi donese zato i znam. 500 grama je normalan obrok uveče ako sam jeo bilo šta oko podne, 800 grama je prejedanje jbg al gladan si i znaš da moraš da jedeš jer ćeš sutra da se onesvestiš na suncu ponovo.
Mog ujaka najbolji drug Muta ga zovu, ima lik 140 kila, radi u Drapšinu u livnici i krene u treću smenu ode u kafanu i naruči 1.5 kila jagnjetine i 1.5 kila prasetine i rakijicu. I sad popije on to i konobar ne mopstavlja. Pita Muta prijatelju gde je pečenje kaže konobar pa čekam da ti dođu ostali. Koji ostali sinovac to je za mene. I smaže 3 kila mesine jbg. Provereno. Nije jeo hleb jer ga ne jede uopšte oće da smrša. Čudno a? Ti bi to imao 7 dana da jedeš dok pišeš tekstove za tarzaniju :)
I da, vruće pečenje se ne jede jbg muka bude posle.
I ZATO DA BI ZNALI SVE O MOM ŽIVOTU MORATE OBUTI MOJE CIPELE.

Gvozzden
zašto nemaju meni na ćirilici

Bugari...

Beži bre debilčino.

Axaxaxaxa Tilmo ubacio si se al ajd nek važi i za tebe XD