Prijava

dobra priča lud čovek

Nabrekao mi se ud

Jebena govna iz rtsa.

Au kad Konan ovo vidi, neće mu biti prijatno ni malo, da vidiš kako je kad te tebe neko ponizi

AHAHAHAHAH KAKO SMO IH JEBALI PRE 14 GODINA AMERIKA SE JOŠ TRESE JOŠ SE OD ONOGA OD PRE DECENIJU IPO NISU OPORAVILI AHAHHAHHAHAHAHAHA SAD ĆE DA PLAČU KAD IH OVAJ KLIP SA SVUDAGLEDANOG DNEVNIKA RTS-A PODSETI NA OVO džDDDDDDDDD

Stvarno je novinarka RTS-a nakon ovoga postala dostojna vukajlikaškog kurca. Alal joj vera.

Tenore, zašto kušaš heroin?

Mislim da nešto nisi najbolje shvatio ali neću sad ja kao tu nešto da ulazim u detalje. Ne moraš mi ništa objašnjavati :)

nemoj sad, daj detalje, šta god da je u pitanju

Nikada se nemoj stideti suza namenjenim onome koga volis.

Nadam se da ju je pronasao.

pronašli mu džukca
https://www.facebook.com/dusan.dzakic.9/videos/1296257290386858/
ispratio sam priču jer su delili ko ludi juče po fejsu, napalile se neke prijateljice sa moje liste na patetične suze. Fejs naciji je simpa kad lik sa tetovažama i muskulaturom pokaže emoušn, a iza toga se verovatno krije kokanje testosteronom pa mu jajca doću na veličinu graška, prestanu da proizvode testosteron i onda jednom preskočiš dozu pretvaraš se u plačka. A možda je hteo samo da na suze izbegne plaćenje obećane nagrade od 100 evra, tačno se videlo da neće platiti nalazaču kao što je obećavao.

nije sve sjebo pink i vucic, i ostala govna koja nam serviraju , o boze, govori proizvod pinka + mu je kompezovanje urusilo slavu misica, kakav nezan glasic

zasto to nije na transfer blama? zasto ovaj covek velica boga? zasto mu je pas nerazvijen?
zahtevam odgovore, hiljadu zasto hiljadu zato

Luksuzna jahta usidrila se u jednom malom meksičkom ribarskom selu.
Vlasnik jahte je bio oduševljen kvalitetom ribe koju je tamo kupio od lokalnih ribara pa ih je upitao koliko im vremena treba da ulove tako dobru ribu.
"Ne treba nam dugo" - odgovoriše ribari.
"A zašto ne ostanete duže na moru i ulovite još više?"
Odgovoriše mu da je ono što ulove sasvim dovoljno za njih i njihove porodice.
"Pa šta radite sa tolikim slobodnim vremenom?"
"Spavamo, malo lovimo ribu, igramo se sa svojom decom a popodne siestu provodimo sa svojim ženama. Uveče izlazimo u selo, sastajemo se sa prijateljima, popijemo poneko piće i otpevamo par pesama. Naš život je do kraja ispunjen."

Gospodin turist im predloži: "Diplomirao sam ekonomiju na Harvardu i mogu da vam pomognem: lovite ribu duže svakoga dana, prodajte je i tim novcem kupite veći brod."
"I šta onda?"

"Uz veći brod ulovićete još više ribe, a onda tim novcem možete kupiti još jedan brod, pa još jednu čitavu flotu. Umesto da prodajete ribu posredniku, možete pregovarati direktno sa velikim proizvođačima; možete i sami postati jedan od njih. Zatim se možete preseliti iz ovog sela u Meksiko Siti, Los Anđeles ili čak Nujork ! Iz tih gradova možete voditi svoj veliki novi posao!"
"Koliko bi nam vremena trebalo za to?"
"Dvadeset do dvadeset pet godina".

"I onda?"
"Onda? E, prijatelji, sada postaje zanimljivo. Kad vam se posao dobro razgrana, možete početi s prodajom i kupovinom deonica i zaraditi milione!"
"Milione? Stvarno? A onda?"
"Onda možete otići u penziju, živeti u malom selu na obali, spavati do mile volje, ići na pecanje, igrati se s unucima, provoditi sijeste sa ženama, a večeri s prijateljima uz piće i pesmu."
"Svaka čast, gospodine, ali to je ono što već imamo sada. Zašto bismo uzalud potrošili dvadeset pet godina?", upitaše Meksikanci.