Prijava

Ajd' nek neko banuje Bombaša, preterano je kancerogen i retardiran.

To sto neka supstanca pripada odredjenoj hemijskoj grupi ne znaci nista gledano na njeno dejstvo. Evo vam dva najednostavnija primeta.
1. Beli i plavi mak hemijski su veoma slični, ista porodica solonacaee, ipak njihova primena skroz drugacija. Makovnjacu možeš kupiti u bilo kojoj pekari, dok ti opijum neće biti tako lako dostupan.
2. Metil i etil alkohol. Hemijska razlika je u jednoj C ( ugljenik grupi), ipak za smrtni efekat na ljudski organizam razlike u potrebnoj kolicini ogromne.

Kapiraš? To sto je steroid, ne znači ništa gledano na dejstvo na čovekov organizam. Mislim cak, ovo uzmite sa rezervom jer nisam sigurna vadim ovo iz secanja, da kortikosteroidi posto se vezuju za histaminske receptore imaju blago sedativno tj uspavljuce dejstvo.

UUUUUUUUUU TATULEEEEEEEEE!!!!

2. Metil i etil alkohol. Hemijska razlika je u jednoj C ( ugljenik grupi), ipak za smrtni efekat na ljudski organizam razlike u potrebnoj kolicini ogromne.

http://www.enginebuildermag.com/wp-content/uploads/Articles/02_01_2008/3378e85fig3jpg_00000005137.jpg
Evo razlika.
I čini mi se da je potrebno dosta manje metil alkohola nego etil alkohola da ubije čojka. Valjda. Ako ko zna nek potvrdi.

saopšteno mi je da Ivan Gavrilović praktikuje foru za startovanje riba iz kola:

-Izvini, je l' znaš gde je ulica Ivana Gavrilovića?

pa moja sestra koja je tad imala tipa 15 godina je jednom bila kratko sa njim u liftu i ispričao joj je da sprema novi album

tako da me ništa ne bi čudilo

Brate, sestra od 15 godina, lift, sama, i ivan gavrilović u istoj rečenici je tako pogrešno.

Inače letos nešto mangupirao po niskoj banji, sam u nekom kaficu, pa ga lokalci maltretirali.

haha, pa jebote, izgleda baš gotivi klinke od petnaest godina, sećam se na olimpu da je smarao drugarovu sestru koja je tad imala petnaest godina, to je bilo pre sedam godina

Mog brata iz Berana isto smarao kad je imao 15 godina.

I moju babu iz Mionice isto smarao kad je imala 15 godina.

ova tema šta slušate trenutačno koja prolivčina tačno sam znao, sve neke pesme tipa "The Haunted Jockers - Rashomon" ili tako neki kurac

ja sam više puta pokretao peticiju da se ta tema zaključa, ali bezuspešno

svako ima pravo na svoje mišljenje ;)

mišljenje je kao dupe...svi ga imaju xD