Prijava

Pravoslavni motivacioni posteri -fb stranica
Ne mogu da provalim jel vrhunski trol ili neka dileja drzi

Moja sestra često šeruje objave s te stranice, nije trol, moje mišljenje je da je vodi neki vjernik na svoj način razočaran sveukupnom domaćom duhovnom scenom, kao neki tihi pobunjenik. Čovjek se sigurno razumije u vjeru, rekao bih čak i bolje od mnogih sveštenih lica, njih nešto da pitaš oni svi odgovaraju isto, tipa 'Bog tako hoće, samo pozitivne misli, svi smo grešni', a ovaj voli da diskutuje o vjeri, a teologija je omržena od strane duhovnih ustanova, šta ima ti tu da misliš, pitaj njih za savjet ako imaš nedomica i dobiješ istovjetan odgovor kao ostali. Slobodnu misao su odvajkada mnogi sistemi pokušavali da ukrote.

Ovo je informacija za one koji žele kredit novca i onih koji jedan od teškoc´a. Pre tri godine sam tražio kredit bez rezultata, sve banke su me odbacili zbog toga što nije garancija. Ali sam dobio kredit od €35,000 izmedu narocito sa dobro definisanim zakonskim osnovama i nekoliko uslova, zahvaljujuc´i gospodi para mirela. moj bankar me je zvao da potvrdi moj racun je odobren u 48 sati nakon potpisivanja ugovora o kreditu. Pomogao je mnogo ljudi previše. Ja kažem to zbog pre krize ekonomski preovladava, ako ne ne moraš da mi veruješ. Kontaktirajte gospodo para mirela , ovde
njegov E-mail: para1mirela@gmail.com

Jes dobio ovaj mejl ili si se izlupetao na licnoj osnovi?

On nije al je neko dobio svakako pa objavio putem fejsbuka.

Mamu mu jebem, mozda ocnem koristiti taj fejsbuk vidim mogu da se objavljuju stvari i verovatno pronaci mnoge korisne informacije

http://i.imgur.com/bXlRVym.jpg
двоје су се овако смували

javlja mi jedan od burazera da su ga kao malog plašili Mokom Slavnićem

evo oću da se ugušim

https://youtu.be/aQSZHBDTPR4

Poruka za Božić od predsednika Filipina upućena kriminalcima

После суморне, напорне и посве узнемирујуће дебате о педофилији која је заокупила форум претхна два дана, да се вратимо правим вредностима.
Не знам да ли је неко ово качио, али ако јесте онда да се подсетимо ове легендарне трке и такмичара са бројем 8 на фрези који је показо куј је најлуђи у село.
https://www.youtube.com/watch?v=M1MdcSKjxVE

Mene ovo nekako pogrešno.

Grupa gej pankera iz norveške peva srpsku dečiju pesmicu.

https://youtu.be/O91xTpP4zWQ

Ovi izgledaju ko da bi pre pevali "ZAKLAO SE BUNBAR"

Slucajno stisnuh da prevede na engl stranicu...
Bas smesno izgleda i traljavo pre svega

WAITING ROOM pobedio
hahahaahahahhaah

http://image.prntscr.com/image/e95982ee13624a2bb2af6c27193177a2.jpeg

Djeste i selam nemoguce prevesti jer bosna