Prijava

Miki se fazon i svojih roditelja stidi

Samo jedne stvari - da 88' ostave poslove u Minhenu i da odluče da je vrate u jebeno, mrtvo, smrdljivo zagađeno Pančevo iz kojeg se teško iskobeljava.

Pasoš mi vredi go kurac, arapin bez pasoša ima veća prava od mene, mogu ili da ne radim ili da radim za 200-300 evra, a moram zato da udišem otrov iz ovih fabrika jer njima to gura lovu u džep. Ali im zato pančevačke ovce sa najvećom stopom raka pluća u srbiji puše kurac i hvale sve. Taj isti moj otac će pre da crkne, već mu jedno plućno krilo otišlo u kurac, nego što će da kaže da je pojeo govno odlaskom iz Nemačke. Nego još mene ubeđuje da treba da ostanem ovde.

I još povrh svega toga treba da gledam stoku kako puši, pljuje, dere se i baca đubre po ulici.

Srbin u Engleskoj se za klasu kulturnije ponaša nego Englez u Srbiji.

To je krivica Srbije. Zašto ih ne kažnjava niko?

Daj bre Miki ne budi na kraj srca, nije lose Pancevo, Tamis, Dunav, ovo ono, privatni stomatoloski fakultet sa razmazenim cerkama bogatih zubara, KAPETANIJA, papire za pentu imas li, moz da budes Popaj, cigancici duvaju lepak na keju... Pancevo je kul, samo umesto kiseonika benzen

Мики бре јеботе

Nije krivica Srbije. Ako čoveku treba dresura da ne bi pravio sranja onda je taj čovek stoka, a ne čovek. Isto se odnosi i na svest o tome da verovatno neće snositi posledice.

Suštinski, to je nedostatak vaspitanja koji se pokazuje u određenim uslovima. I prosečni srpski alkoholičar koji bleji ispred radnje i ceo dan cirka pivo je sinonim za kulturu u odnosu na gorenavedenog.

Sve u svemu, ako pričamo o kulturi nacija nismo ništa iza prosecne evropske zemlje. Ako pričamo o pravilima koja propisuje zakon jesmo. Ali ne znaci da su pravila koja spominješ dobra, najbolji je neki kurcevi balans.

Ja vam.vec neko vreme pricam da miki ne zna gde bije vi mi ne verujete

Ja vam.vec neko vreme pricam da miki ne zna gde bije vi mi ne verujete

Šta udišem, kakvu bajnu vodu sa arsenom iz azbestnih cevi pijem i među kakvim umobolnicima živim, nije ni čudo.

Upravo, reme, serem se ja u njihove civilizovano ponašanje ako se tako ponašaju samo zato što su omeđeni zakonskim normama, a ne zato što bi takvo "normalno" ponašanje trebalo biti usađeno u svest tog über društva. A da nemaju usađeno u svest išta od tog civilizovanog obrasca dokazuju ponašanjem kada odu negde gde nema takvih zakona.

Onda lepo reci da povlačiš ono o Srbima kao svinjama i ostalo, pseto će ti oprostiti što te je tukao, nego lepo reci da bi hteo da ideš tamo gde su još gore svinje, samo uštrojene i kojima je udarena brnjuška, pa ne mogu da riju po bašti. To je ok.

Косовци > Крајишници ЏД

Daj barone pa to je aksiom, kosovci>svi jbt

PREKINITE PLAKACU BRE

Onda lepo reci da povlačiš ono o Srbima kao svinjama i ostalo, pseto će ti oprostiti što te je tukao, nego lepo reci da bi hteo da ideš tamo gde su još gore svinje, samo uštrojene i kojima je udarena brnjuška, pa ne mogu da riju po bašti. To je ok.

Ljudi su isti svuda, samo moraju biti ograničeni raznim stvarima da ne bi pravili gluposti.

A ovo da su svinje ne može niko da izbriše. Veliki Srbi najviše mrze Srbiju, gledaju kako da je sjebu što više. Da je pokradu što više, da je spuste na nivo kurve koju svako pljuje a ona svakom daje (državljanstvo recimo, gomila šiptara, bošnjooka i ostalih dobijaju prelako pasoš, pa onda odu srati na zapad kako ih u Srbiji zlostavljaju pa dobiju azil tamo), što ima najlošije zdravstvo u Evropi, najlošiju prosvetu itd. Sve je to od tih nazovi velikih Srba koji žive ovde. Normalnih, pravih, Srba ima cirka 5% od ukupnog broja stanovnika. Ali oni su tihi, ponašaju se normalno, ne čepinjaju se kao budale. Oni nisu ''veliki Srbi''.

SRPSKI NAROD TREBA JEBATI

Mora probam ovaj londonski most. Xd

Thilmo
Ja sam crnogorac poreklom iz niksica i okoline niksica, znam svoje korene vekovima unazad. Selo odakle su mi preci se zove po jednom od njih, da, mislim da bih prosao.

Još jedna od stvari koja mi stravično ide na živce jesu crnogorci koji bi da kadriraju i upravljaju po Srbiji. Jebem mu majku, ajte kući malo, pa tamo kadrirajte, čistite etnički, kradite po svojim firmama malo. Ajde, sve i jednu ste uništili u Srbiji, malo kući sad.

Ne mislim na tebe Tilmo lično. Ali imate stereotipa i vi, čim se rodite, dovučete se 'vamo. Imate svoju zemlju, ali je ovde slađe.

I koliko znam crnogorci nisu Srbi, niti govore srpskim jezikom, bar se ''trude'' da ne budu Srbi. Ali zato imaju ponašanje ''veliko Srba''.

реално највише нас сјебаше ти из разних вукојебина (босна, крајина, црна гора, косово)

nije to ništa, jednom je jedan moj prijatelj išao da radi dnk test, doduše nije zna sve odgovore al je malo prepisivao pa je nekako prošao