Prijava

џДДДДДДДДДДДДД

крајина

Jepse. Reci nekog krajišnika koji je sjebao firmu u Srbiji. Crnogoraca imaš koliko oćeš. Kao onaj nepismeni što je direktor da li toplana ili čega u NS. Onaj što Novi Sad kaže ''Novi Sat'', što se ''zakvaljuje'' itd.

A Srbija ćuti i pušta sve te Crnogorce, Šiptare, Ustaše, Balija, Makedonce itd. da rukovode njom i da je guze.

To za crnogorce se slažem. Gde god da se nađu organizuju se u čopore i onda hoće da diktiraju pravila. I na faksu se drze u grupama, po firmama, svuda i uvek.

Србијанци, Крајишници, Босанци, Црногорци, "Косовари", тј. Косовци, а Хрвате и тзв. Бошњаке да не помињем... То ми све изгледа овако.
https://www.youtube.com/watch?v=h1mr5Wexd4o

Hhahahha taj rad. Inače sve ono što sam rekao za ono da odlikuje veliko Srbe, odlikuje i ovu ostalu ex-yu bagru. Samo promene određene fraze u sernjanju.

''Samo mi Srbi imamo dušu, mi smo nebeski narod.'' - Radi kao ortoped, bez 300 evra mita neće ni da pregleda nikoga, hirurg ufirca neočišćenu ranu - psuje te po hodnicima što se zagnojila, al zato kome treba da se uvlači tu je kao žitni miš. U drugim situacijama: sjebe fabriku, 2000 ljudi ostane bez posla, radi kao učiteljica - detetu od 8 godina kaže da je ustaša jer se ne preziva na -ić i kaže mu da se seli u Hrvatsku (iako ima srpsko prezime, a za velike rvate je on - četnik) itd.

Za ove ostale mi mrsko da tražim najpoznatija sranja.

пун курац међеда дошло после другог светског рата из крајине мајку им јебем комуњарску, не нису сјебали ништа

Zavisi, oni koji nisu želeli da dođu, ali su ih na silu kolonizovali po Vojvodini, nisu krivi, nisu oni ni želeli to, a nisu ni bili srećni.

A ovako, šta ja znam, deda po ocu je pri vojsci radio, bukvalno je u Pančevu bio godinu i po dana i za to vreme se oženio, pa su se vratili u Knin kad mi se otac rodio. Posle se baba u Pančevo vratila kad su se razveli.

Kevini su došli iz Korenice jer tamo nisu mogli da dobiju posao (još 50-ih je bilo to nacionalističko sranje), ali je deda ovde služio vojni rok (valjda je 2 godine tad bilo), pa je našao posao automehaničara ovde.

Ali niko odatle nije dolazio odmah na visoke funkcije, pa da on nešto vedri, oblači i uništava firme. Bili su radnici obični. A problem je bio u tome što su rukovodioci bilo firmi bilo politički morali biti Crnogorci, Makedonci i oni proustaški Hrvati. Za sve one pobrojane je glavna odlika da u sred Srbije svima psuju majku srpsku i da se žale kako im u Srbiji nije dovoljno dati.

све што ваља је било у ужој србији, после и то мало народа исквариле ваше комуњаре из босне и крајине

ko god je na silu kolonizovan i zeli da se vrati-moze.
slabo sam cuo da se vracaju na vekovna ognjista.doduse,kukaju,al ih boli kurac da se vrate.

Маркo
све што ваља је било у ужој србији, после и то мало народа исквариле ваше комуњаре из босне и крајине

Jel ti znaš uživo nekog krajišnika?

Sanitarni čvor
ko god je na silu kolonizovan i zeli da se vrati-moze.
slabo sam cuo da se vracaju na vekovna ognjista.doduse,kukaju,al ih boli kurac da se vrate.

Teško, 60 - 70 godina posle, to su unuci i praunuci od tih. Teško da bi se privikli opet tamo i teško da bi ih prihvatili.

Mislim nije teško ni toliko da se privikneš, ali evo, otkad je klerofašistička kvazi-država Hrvatska, do većine tih sela nemaš put normalan, nemaš vodovod i kanalizaciju, nemaš struju normalnu. Napravili su da je veća zabit nego što je bila pre 40 godina.

јебене комуњаре закопаше нас... јебо их онај камен са кога су дошли

A ti si mi crnjak, mrziš krajišnike tamo 'vamo i onda na Puji čestitaš rođendan Vojvodi Đujiću.

добро бре јел није очигледно да те прцам мало јер ми досадно

Miki je u problemu jer su se zli Beranci i Prištevci doselili u Beograd '88. godine i uplatili trista impulsa u pošti da bi pozvali Mikijevog ćaleta i kevu i naredili im da se vrate iz Minhena u Pančevo

Jok, ja samo ne volim jednostavno te da kažem preterane dolaske i odmah bup na funkcije neke. Npr. ovde bukvalno niti jedan direktor firme ili nešto u vlasti (pričam za pančevo) nije odavde. Nego se dovuče i odmah - hop - direktor.

A ovi moji su došli jer su k'o fol imali bolje plate i radili bi u struci u rafineriji ovoj našoj, međutim dosta je to brzo puklo. Radili su možda 3-4 godine tu za neke solidnije pare. Posle je bilo ono za 3 marke da se radi itd.

Opet još jedna stvar koja me jako nervira kod njih, 96' opet uspeju u nemačkoj da dobiju posao tj. samo ćale, 2000. odluče da se vrate skroz. Pa jebo majku nenormalnu, 2 puta uspeš da odeš i 2 puta se vratiš da se mažeš govnima ovde.

Miki prestani da kucaš kilometarske postove zaklaću te ko pile

Космајац
Miki prestani da kucaš kilometarske postove zaklaću te ko pile

:(

Nemoj posle da bude vi Srbijanci mrzite nas Krajišnike bla bla