Prijava

Zdravo. Da li želela da te noćas dovedem do neukrotivog nagona za izbrigavanjem bljuzgavice?

Ima jedno mesto Buljarica negde izmedju budve i bara

Koliko je nizak straja kg midzet bukvalno

Zdravo. Imam 12 godina i imam problem da navucem kozicu na penisu. Otkad sam mali uvijek mi je bilo muka krvi i tih stvari ali to vremenom prolazi. Sada ima problem sa stvarima o penisu i tada mi je puno muka tj. imam veliki nagon za povracanje. Jednom kada mi je majka pricala o menstruaciji zamalo nisam pao u nesvjest ali sada mi je sve potpuno normalno u vezi toga. Citao sam neke forume i pokusavam da vjezbam da navucem sto vise ali mi se odjednom smuci i povraca mi se. Do sada nikad nisam ejakulirao i ako uspijem da navucem kozicu trbam li da je vratim ili sta posto se bas i ne razumijem najbolje a plasim se da pitam roditelje o tim problemima. Takodje ja imam bas puno tackica po testisima i vratu penisa ali to nisu kondilomi i procitao sam da ne moram da se brinem. Molim da mi pomognete jer se plasim da ce biti prekasno ako stalno budem odlagao i odlagao!! :-? :-? :cry: :oops:

Е овако.

Видјевши шта се све толерише појединцима на сајту, ја одлучих да се повучем. Од поноћи аутор Митке неће написати више нити једно словце. Зашто? Зато што више Вукајлија није оно што сам вјеровао да јесте.

Некад сам на сајт улазио са жељом да прочитам све што је објављено и нисам могао да издржим 24 сата да бих објавио нешто своје како бих оставио трага на сајту. Исправа је то све било одлично зезање, спознавање начина писања, упознавање добрих људи. Знало се десити и пар пута да по читав дан не узмем да једем само да бих почитао све оно што се објави, да случајно шта не пропустим. И није ми било жао. Било је квалитетних ствари, одличних аутора у лијепих размишљања. А сад...

Сад се Вукајлија свела на пуко вријеђање и затрпавање идиотским фазонима. Ајде, разумијем ја да сваком наиђе жута минута, па почне неконтролисано да се истреса на сваког ко му се нађе у близини, али да се такво понашање настави мјесец и више дана, то не могу да схавтим. И да, шта неко има од вријеђања? Виртуелни лик каже другом да је овакав, онакав. Каква ситна и мизерна душа мораш да будеш да би то задовољило твој смисао за хумор и нахранила сујету да будеш НЕНАДЈЕБИВ, па макар и у овом свијету јединица и нула. Не бих о томе више тупио, али тако је како је. Дупли налози. Чему то све? Не може се исказати све оно што хоћеш да кажеш или једноставно немаш муда да станеш иза изасраних бљувотина? Јадно. Патетично. Мизерно.

Из наведених разлога схватих да ово није мјесто за мене. Ја сам дошао овамо да пишем и да се зевзечим у неким здравим и нормалним оквирима, али то више није то. Знам да ће се сад након овог поста наћи паметне главе да ми кажу да ја не заслужујем да дајем своје мишљње јер сам свега пар мјесеци овдје. Можда су и у праву. Има много аутора са дужим стажом од мене. Али мало је уврједљиво кад такви аутори жмуре на ексалацију глупости која је присутна у посљедње вријеме. Због тога ја говорим, ма колико ме то коштало.

Од мене толико. Вјерујем да нећу недостајати, што ми и није битно, али вјерујем да ће се можда неко замислити да ли су ове моје жврљотине ипак тачне и да ће се нешто промијенити. Живи и здрави били!

Јо!
Дошао сам.
Прошло је месец дана од мог одласка, али реко' сам да се враћам. Додуше отићићу опет. Све ће ме мање бити овде.
Е па људи, провео сам месец дана лајферисања и зајебанције. Не кењам, озбиљно сам се посветио друштву, музици а девојкама делимично. Много сам се истрошио на ону прошлу калаштуру, тако да сам сада у фази незаљубљивања и опет идем у борбе против ветрењача и система. Мислим да сам постао малкице зрелији, кад видим сад шта сам писао овде, срамота ме је али у једну руку и то је живот и остаје неко сведочанство о мојим подухватима и одрастању, ако ништа, онда записаних на Вукајлији.
Иза мене је месец дана дружења и лајфовања или лајферисања, ако смем тако да кажем. Сад ће неко рећи, трансферишеш али не, мислим да оно није трансфер, колико год да вам звучи смешно, мени није и можете да се смејете до сутра, знајте да грешите, али мене боли уво за то. :)
Било је подоста журки, 4-5, и излазака са друштвом у град, у кафиће још подоста, што је у мом ранијем животу било немогуће и никад то нисам радио. И даље желим да се зајебавам и постао сам социјалнији. Пробе додуше нисам имао, само 2 чини ми се, али биће и тога све више, почео сам да свирам гитару боље него раније. Свирам за гимназијски хор, што је још један степеник више у мојој музичкој каријери.
Е сад, девојке ко девојке. Напрасно сам се охладио за све и постао равнодушан, на неки начин. Она стара је отписана и не желим да је придајем више пажње, било је неких старих-нових, али од тога исто ништа, рецимо да сам фејлово али се нисам нешто потресо'. Чак сам и ја дао неке педале што је вама непојмљиво. ( Знам да вам је смешно али заболе ме :) ).
У школи сам се такође поправио и почео сам да добијам добре оцене, додуше сад сам покварио нешто али није важно. Највероватније идем са средњом на море, са друштвом, тако да ће бити страва. . .
Ето вам овај есеј, запитајте се. Не кажем да сам ја сад неки лајфер и јебач али мислим да сам схватио да интернет и компјутер немају будућност у социјализацији и да је то губљење драгоценог времена.

Imam prodavnicu bicikala i svaki dan mi u nju svraća jedan mali rom i pita me da mu dam pare za doručak. Iako mu uvek dajem taj dan sam bila nervozna i rekla mu povišenim tonom da nemam pare i da ni ja nisam ništa jela i da izađe iz moje radnje. Posle 15 minuta on se vratio sa jednom kiflom na papiru podeljenom na dva dela i zamolio me da je podelimo. Kada sam to videla samo sam mu rekla "izaberi biciklo koje ćeš da ti poklonim" a nikad slađu polovinu kifle nisam pojela nego tad. :

Седмица новосадска, нешто сјебан идем до Макијато Лимана да се нађем са другарицом, ошинуо испит тај дан, чекао бус пола сата да се довуче и размишљам како су се све космичке силе удружиле да ме квалитетно карају тај дан. Стаје бус код Паба на станици и улазе мимак и дјевојка, прелијепог лица, а на њему осмјех какав до сада нисам видио. Све вријеме, не скида га. Помислим у себи, е моја будало, жив си, здрав, ништа тине фали, а ти се једеш жив због буса и испита, док дјевојка са озбиљнијим проблемима са осмјехом иде кроз живот.

Ја ћу да славим као други рођендан онај дан када господин који је побио више невине нејачи разне националности иако сам и ја србин стидим се тога напустио сајт али је ипак своје ћелаве пипке оставио у дупетима осталих модератора вукући конце из Сирије и плаћајући ботове као што је овај гљиварски матори перверзњак који је појебао више мртвих голубова на гробљу него што сам ја написао дефиниција због свега изреченог одговарати за своја злодела и тад ћу коначно моћи да мирног срца одем у вечни бан овде где сам се родио и где је моја кућа јер ја други форум немам и нисам имао

хахахах сјајни постови

Radjarde kakve ti to kosmičke sile pričaš aj ne seri molim te na kojim si ti to drogama ako smem da te pitam jel nisi se mozda malo trave napušio ili još gore si možda na spidu?

Atomski, evo jedne Rađardove autorske (o kosmičkim silama):

https://www.youtube.com/watch?v=zY5PSlwg54Y

ali kad je pocelo da svetli...