Prijava

Kazane, ukini sirotinji gif na avataru!

Jer Hegel fuck you that's why :)

Valdemar je u pravu. Apsint danas je prilagođen, nije isti kao što je nekad bio. Mnogo toga nije isto, sve je prilagođeno EU regulativi.

Sta misli i planira u zivotu covek koji upise filozofski ? Je l' ima neko ovde da nam kaze da li je ispunio sta je zeleo ,cime se bavi i da li je zadovoljan svojim zivotom ?

Još malo pa će nam Angela Merkel zabraniti i buniku i muharu. Moraćemo da gutamo tripove i eside... Eeee, srpski domaćine, dokle si stigao.

Moguće onda da ne može da se proizvodi kod nas, znam da ima neka zabrana.

Armine, planira da živi u svom svetu. Da tera svoju politiku, i da ne jebe živu silu, i samo da psuje i pljuje vlast. Da zbog vlasti živi ko siroma'. A znao da će tako proći i pre nego što je upisivao faks.

http://www.f.bg.ac.rs/
Pogledajte stavku Odeljenja odmah u glavnom meniju. Ima tu svega. Pa recite da ništa od toga ne treba da postoji. Možda čovek to upisuje zato što nema sklonosti prema ekonomiji, matematici, a da, i voli da pljuje na državu, a što i ne bi, pošto i klošar ispred dragstora pljuje na državu, samo ne toliko biranim rečima.

Nemoj tako, Valdemare, neka "Filozofski" ostane atom, paravan za filozofiranje, lakše je tako.

Treba naravno,ali maksimum ti je profesor u srednjoj skoli i plata 380e,osim u retkim retkim slucajevima.

Bolje i to nego mašinski na silu i odustajanje posle jednog semestra, ili upisivanje pravnog.

Jbg, čoveku treba filozofsko obrazovanje da bi filozofirao. Ali tek četvrt promila svršenih studenata filozofije pokušavaju da "filozofiraju", a bar devet od njih deset u tome ne uspe. Ista je situacija i sa ovima što upišu književnost na Filološkom da bi postali pisci. Moraš da poznaješ materiju, ali to te neće učiniti uspešnim "filozofom" ili "piscem" ako nemaš to u sebi. I da, ne nadaj se parama, ako nisi Slavoj Žižek ili Svetislav Basara :)

Ja sam to čudo pio pre nekih 15 godina, doneo lik u nekoj flaši gabarita i veličine standardne građevinske opeke, bez etikete i oznake. Kaže da nije mogao drugačije prošvercovati. Sipali mi u čašu od dva deci, stavili slamku i preko šećera zapalili. Bilo zanimljivo iskustvo, gotovo kao gandža dok je još imala dejstvo na mene.

Sto je muka sa ovom izmjenom profila hcedoh da promijenim nesto oko ovoga sto mi pise i ja uradim i kad treba ono da kliknem posalji samo mi se refresuje stranica i nikako nece da se sacuva ono sto sam napisa

Може ли неко да ми објасни ову слику, пошто сам очигледно глуп?
http://c1.likes-media.com/img/caf5779a60b22c9c29e40c6b6ceba040.600x.jpg

drogira se u dupe da joj decko ne provali sjebane vene i pije mutagen.

oce da se samoubije vise puta. za svaki slucaj.

kakve su joj oci,drogirana je i pravi ce sranja.

povećava bulju da može zakloniti ceo teve

What will happen to her body and her ass?

Sa telom i dupetom? Ovde će dupe očigledno da se odvoji od ostatka tela, prethodno će pamet koja je iz dupeta otišla glavu uz pomoć ove zelene supstance da se vrati u dupe, a onda će pametno dupe udaviti onog čoveka što ga je ignorisalo. Valjda

Imal neka kul serija? Tipa prison break ili sl. Ne mora taj tip ni ta radnja da bude, ne mora ni slično, ali nemojte Vil end Grejs ko Boga vas molim.