Prijava

Hahahah, okej :D Pa, hvala na pomoći, ako slučajno saznaš neki put kada su popusti, javi mi, ako se setiš :)

Ne jedi govna, vidi se da živiš na deset kilometara od centra jebote. Čuj plaza ne valja, a radnički do jaja. Kurac!
U plazi baš znaju da ubodu do jaja sniženja, recimo sutra je popust u svim radnjama, i još peva ona mala ribica, sara jovanović. Imaju oni tako vikende sa popustima u svim radnjama nekad, na dva meseca otprilike, a imaju i pojedinačna sniženja, kad šta naiđe, bude po 20-30 posto niže, ako te baš ukenja za nešto (tipa majica, obuća neka) na'vataš i 50%. Veverica ne zna, on ti je u korićanima, to ti je brate kragujevačka ovča-borča potez.

Да, а моке село се налази између града и Цоиног села. лол
Реко сам да овако не улети у плазу па да најебе, изеш ми курац. А има горе и снижење фармерица 70% па коштају 15 иљада . :Д

Јел може неко да ми да сајт где могу да видим све фудбалске трансфере ове сезоне. Не могу да их похватам овако са свих страна...

200 евра + материјал + шивено одело по мери, завршавају за неких 10-14 дана

http://krojac-martinovic.rs/

Ima mozzartsport vest posvećenu tome, svaki dan pišu o transferima i pričama hronološki, i pri vrhu izdvoje najbitnije vesti tog dana.
Čini mi se da i transfermarkt ima poseban odeljak gde su zvanične "migracije" igrača.

Zasto su Arandjel i onaj komsija sto ga Neca zove ''Godzila'' u svadji?

Lože se na Risku obojica

Zato što je Godzila radio u inostranstvu i slao Aranđelu keš da ovaj napravi kuću. Aranđel sve pare spiskao i skrpio džegaru od najjeftinijeg materijala. Tu sada žive obojica, vidiš da je kuća pola pola.

Шта је качио Грок?

Је ли код нас усмени уговор обавезујућ?

ja kolko kapiram pravo, a ne kapiram, pogledao sam sad na internetu, usmeni ugovor bi trebalo da ima neku snagu ako je snimljen i moze da se dokaze da je postojao razgovor izmedju 2 osobe.

takodje sam procitao da se u engleskom zloupotrebljava izraz verbal contract umesto oral contract, gde je oral contract ovo sto si ti napisao, a verbal je podrazumevajuci ugovor gde na si ti na primer u obavezi da platis za neku uslugu ako postoji cena za nju, iako nisi nista potpisao.

kao na primer sto si u obavezi da platis kartu za autobus, posto te neko vozi, koliko god beogradjani kenjali da nisu, paori jedni.

Значи тако. Зафаљивам

ej, ovo sto sam ti napisao je bazirano na cinjenicama sto sam video po internetu, tako da bi ti reko ako je nesto ozbiljno a ne zajebancija, da nadjes nekog ko je praunik...
opet, ako je ozbiljno, naso si gde cses da pitas :)

obavezujući je samo MORALNO, a ne i zakonski.

a ovo si bazirao na cinjenicama ko i ja. ja sam bar ne internetu pogledao gluposti, ti ih iz dupeta vadis i razmazujes po tastaturi.

Zavisi koja je vrsta ugovora u pitanju. Postoje ugovori koji moraju da imaju pismenu formu a postoje i ugovori koji mogu biti neformalni tj. usmeni.

Usmeni ugovor je obavezujući i punovažan ako je završen posao (tipa ja i ti se dogovorimo da ti meni u poklon predaš auto, ja prihvatim, ti mi daš auto u državinu, ključeve i saobraćajnu dozvolu i to bi bilo to), ako nije često postoji problem u dokazivanju činjenica na sudu jer ne postoji pismeni ugovor.