Prijava

Pa potucite se vi sa krivim nosevima i tako korigujte devijacije jedni drugima, ako je korisno, valjda ćete oprostiti malo krvi i to.
P.S. OGLAS: Povoljno zavađam dva oka u glavi :-)

Nos mi vuče u moje desno, znači ko ima jaku levicu nek se javi u pvt

Šar pej majmune rekli smo ti na četu.

Ok. Mislio sam da si neki nezahvalni klinac. Izvini ako je bilo sta...

Ремац, распитао сам се, мораш да узмеш око 30000 гласова, ако не узмеш дужан си да вратиш паре држави што си добио за кампању, јер си неспособан. Мора 10000 гласова и плус 600 000 динара да платиш за пријаву листе, јебем их у уста разбојничка. Углавном, имам времена до следећих избора. Само да сакупим 600000 требам сваки дан да уштекам 600 динара, што је мало теже.

Kod nas na opštinskim izborima se povazdan kandidovao jedan starosjedioc, prije bio bogat čovjek, bogata porodica pa im komunisti uzeli tako tu imovinu po gradu, već treće izbore se kandiduje, skupi valjda dovoljan broj glasova da bi se prijavio za kandidata predsednika opštine (cifra za prijavu je manji broj potpisa, možda 1 000), dobije od opštine 5-6 hiljada eura i odradi par plakata, ode na jednu lokalnu televiziju, kaže kako on zna šta narodu treba jer je svaki dan sa narodom i to je to, kasnije se može vidjeti kako izlazi iz kafana na biciklu, par mjeseci tako, i poslije ga opet nema.

Pseto ne znam da li je pametno ugovarati te stvari preko pvt-a

Do sada nije bilo frke

немојте само јавно, овако преко порука моште боли вас курац не виде то педери из курира

jebala vas ona trava od prošlog vikenda, go kurac jebote

Ko te jebe kad nećeš da se isprsiš za belo

Je l' ima ko antistresne naočale za rad na računaru?
Ako ima, je l' pomažu?
Odilčno vidim, ali u poslednje vrijeme me bole oči od laptopa nakon nekih 2 sata, dok na desktop računaru sam znao provoditi i 7-8 pa ništa

Јел неко негде видео какао-карамеле коцкице у продавницама? Једу ми се..
Питам за Бгд..

Zna li neko od vas kako se spaja ringla od sporeta? Oću da napravim rešo a imam ćetr izvoda i prekidač i nem pojma šta treba da radim. Oću da sve bude saso mange, da rade sve brzine i tako to. Prava stvar da bude

Mislio sam da napravim reakciju sa nekim malo starijim folk-pevačem, gde on malo ovako maše prstom i kao negira i da stavim "Ono kad ćaleta pitam da mi da Juga da izađem u grad", ali reko' da ne bude plagijat, pa da pitam. Dakle, da uzmem Halida bešlića ili Marinka Rokvića, u užem su mi izboru?
Hvala!

Meni nekako Nedeljko Bilkić ima facu za takvu reakciju, sad ti vidi.

Reklama, minus jbg. pozz