Prijava

Је л' и модератори уређују страницу на фејсу или само Казан?

Nije meni problem da ja uđem u vezu, nije mi frka da samo njoj pišem, promenim broj, ugasim fejs. Nije mi frka da celu noć pričam sa njom, da ostavim cigare i piće zbog nje. Nije mi frka da kažem prijateljima da ne mogu biti sa njima, jer sam potreban devojci. Nije mi frka da te čuvam, mazim pazim, da ti dam svoju majicu koja miriše na mene i kupim ti čokoladu koju voliš, iako stalno govoriš da si sve deblja. Nije mi frka da ti posvetim svo svoje vreme i da te branim pred svima. FRKA MI JE DA SVE TO PREKO NOĆI NE BACIŠ U VODU.

Бохоре, попушиш Шомију23мм. Хехе

zashto ljudi koji postanu STRIC, strina, ujak, ujna, tetka, techa i slichno to dozivljavaju kao sopstveni uspeh te osecaju potrebu da se pohvale time i dobiju "zasluzeno" chestitanje i pohvalu?

Pazi, za strinu, ujnu i tetku pojma nemam, al teča i stric mogu još kako da se zasluže. Ujak je neka srednja varijanta, tehnički može i dešavalo se al je malo bolesno, a možda i nije ako je švaba legalizovo.

Lol Veverice iz koje ti priče ispade?

Из оне о три прасета. Хехе
Инале, јери има та прича код муслимана? Контам да је јебено овим нашима причати о прасићима, још ако их је тројица. мехехехе

Jel i vama samo stoji ćela Vukajlije? Iritira me....

stoji brate,odavno

Meni brate ne stoji nesto, brate, nego samo tarzanka i gel sedmicu stavim brate i peechke odma kleche

Jel ima eko onu sliku d nosi vepar, nosi lisce opalo. Ako ima nek postavi treba mi

Dajte link onog autora sto je dao preko 100k pluseva i patrika a nikad nije definisao.

comi brate, cestitke iz dekanata, samo tako nastavi, planiramo da ti damo onu godisnju nagradu za studenta generazije poz

Hvala, ako moze dasuradi nesto oko toga javite mi

Dajte link onog autora sto je dao preko 100k pluseva i patrika a nikad nije definisao.

Možda si mislio na drama džonija, ali on je napisao par komada.
http://vukajlija.com/recnik/autori/70780

E kako se zove drugacije zica za davljenje? Znam da se pominje u knjigama, nor mario puzo koristi izraz. Na vrh mi jezika al ne mogu se setim.

E kako se zove drugacije zica za davljenje

SVILEN GAJTAN ;D