Prijava

clannad, joj što si ti neki.... ja nisam modovima pomenula, nego je to bio moj odgovor na temi na postavljeni fotošop. ajmo dalje, šta ti još nije jasno?

Mene je sve jasno, no ne znam je l tebe jasno da je i ostalima no što ćemo sad.

jasno je meni jedno: preljeva!

Da se banuje lemaja sa svih sledecih okupljanja vukajlijasa

Ja te nisam nazvao đubretom, to i meni hoćeš da napakuješ ban? Ali nisam te ni "fotošopirao"... :((((

"Doprinos" na ovom sajtu se, hteli to da priznate ili ne, pre svega meri pisanjem definicija i čitanjem istih, tuđih. Onda su tu posteri i reakcije ("slike koje ponekad govore više nego hiljadu reči") kao prva sledeća alternativa tome, dok Čet i Forum treba da služe kao instrumenti nešto intenzivnije interakcije međ drugovima i drugaricama članovima.

Koji je tvoj doprinos, nasumični postovaocu nakon posta ovog?

Е ТО ДА ЗАЈЕБЕШ. ЛЕМАЈИЋ ЈЕ ЈЕДИНА КОЈА НИКАД НИЈЕ ПРОПУСТИЛА ОКУПЉАЊЕ. НАТНАТ ДОШЛА ДЕБЕЛО ПОСЛЕ ЊЕ... ЛЕМАЈИЋ ДОЛАЗИЛА НА ОКУПЉАЊЕ КАД СМО БИЛИ САМО МИ КУЛ ЛИКОВИ, ЈА, ЈА, ЈА, ЈА, ГАМБИ, ЏИМИ, БУРЗУМ, ПРЕДРАЖИЊО, БЛЕК, ЈАВИО, ВОЈТЕК, ЕН ДОТЕР, МИНГ... А И САД ИДЕ КАД ДОЛАЗЕ КОЈЕКАКИ НОВОВУКАЈЛИЈАШИ. ЛЕМАЈА НЕ МОЖЕ ДИЗОСТАНЕ СА ОКУПЉАЊА, ТЈ НЕ СМЕМО ДА ЈОЈ БРАНИМО, ЈЕР ОНА УМЕ И ДА СЕДНЕ СА ПРЕКУЛ ЕКИПОМ, А И СА ОВОМ НЕКУЛ... ЕКИПОМ.

Čitam ovu raspravu i shvatam ono: "Pametniji popušta" ;-)

prof, mišljenja sam da si u pravu. ali pošto je, kako sam ranije rekla, demografija govnjikava, samim tim se uticalo i na kakvoću sadržaja. jamačno.

izvinite, al ne mogu da se ne umešam. lemaja, sto godina si ovde i znaš sa kakvim dripcima imaš posla. sve gilipter do giliptera.
odeš na okupljanje, nasmešiš se u kameru, aminuješ kad je , između ostalih, i ta slika postavljena ovde. dripci se poigraju i ti si se uvredila?
sama postavljaš pun kurac svojih fotografija na sajtu gde se sprdaju i sa mnogo ozbiljnijim stvarima i očekuješ da nema zajebancije i na tvoj račun? oćeš da se jebeš da ti ne uđe?

misliš da su nolajferi jer im smeta ban od mesec dana, a ti nisi nolajfer kad se vređaš na fotošop postavljen na mestu sa kog možeš da se odjaviš bilo kad?

dank, ma opušteno, postaću i ja ktitor pa ću da banujem barona sa okupljanja.

u kozmo, koliko si ti sestro omašila... al ajde, jeste, i ti si u pravu, mea culpa. lol, to ko ono kad riba obuče minić pa kad je siluju ona je kriva?

Ne, to je ono kao kad riba kuka da je neko jebe pa onda kaže da ju je silovao.

ma da, oni su me sigurno pitali da li je ok da naprave fotošop, i ja sam sigurno rekla da je okej, al sam sigurno i zaboravila. mea culpa.

šta je bilo sad a, nolajferčići

šta sam omašila? za poslednje 4 godine sam te čitala u bar 5-6 šizenja na nečiji račun. sprdnja, šala, sve ok. sama kačiš slike i šta očekuješ? isključivo komplimente? ti si na zlatnu pičku ispala, a svi ostali na usranu? boli mene uvo, pseta i jebača nije šteta banovati, ne branim ja njih dvojicu. al i ti si, brte, preterala sa tim razmaženim stavom. stavili te u fotošop? podnesi to ko čovek, id u pičku materinu. dobila si šta si tražila.

i koliko znam, niko te nije silovao.

na stranu to, videla sam fotošop i preterala si. vrlo razmaženo. glavni je sasvim simpa.

Kako su neki sjebani da se ljute i pizde na sranja sa ovog sajta koji služi za zezanje i izvrtanje

pa nisi baš najupućenija, kačila sam i slike na kojima pravim retardirane face, tako da ti teorija nije tačna. ali inače, ma sve si u pravu. ja sam razmažena, stidim se.

troluje ova lemaja a pseto i krmak čitaju ovo i smiju se. poslije kada se vrate iz bana svi će se zajedno smijati kada se budu sjetili svega :)