Prijava

Zna li neko u čemu je fora sa ovim RTS-ovim učestalim propagiranjem dobrovoljnog doniranja organa?

Bolji odnosi sa Kosovom

Kako može da se predloži neki akt na usvajanje u skupštini Srbije? Jel mora neka građanska inicijativa, sa ko zna koliko potpisa?

Treba nam: "Akt o zabrani namernog umanjenja cene za 5% ili manje procenata na robu čija je formirana prodajna cena deljiva sa brojem 10".

I podčlan koji kaže: "Nije dozvoljeno postavljati cene na taj način da roba bude u vrednosti apoena koji trenutno ne postoje u opticaju po zvaničnoj politici Narodne banke Srbije".

-Što znači da nema više ovoga:

http://www.dodaj.rs/f/3j/CS/4STGFkJx/screenshot1.png

Koliko ja znam, ne postoji više "para" u opticaju. Oću da mi vrati moju paru mamu im jebem.

Dajte neke predloge za naziv ovog akta, lupio sam.

E, ali baš tako si uhvaćen u zamku potrošačkog društva u smislu - Jebe mi se, kad crkne, kupiću drugi. Zar nije bolje da ga uz minimalnu pažnju sačuvaš, pa umesto pare za novi telefon, daš za letovanje?

Nisam ja uhvacen ni u kakvu zamku pogotovo ne potrosacku. Minimalnu paznju na telefon, minimalnu na auto, komp, sat, parket, vaz(n)u...to postaje maksimalna paznja jer 24/7 nesto pazis. Izmedju toga i da nemam nista biram da nemam nista i cao. Kupio sam telefon ako se sjebe kupicu drugi, bice i za letovanje jbg. Znam lika koji je isao 7km peske da ne bi "lomio" kola...koji kurac jbt pa kupio sam auto da ne idem peske...

@pakao ga pljuga
Ne može iiiii ne može.
Još uvek taj iznos može da postoji na računima a ne mora fizički da postoji taj apoen. Ne pitaj, već sam pre 5godina to pitanje istražio. U svakom slučaju je opravdano.

Da soliš pamet skupštini ne možeš jer nemamo zakon koji to reguliše.
Čak nemamo ni zakon o peticijama.

Još nešto!
Ko te jebe kad žvaćeš hrvatske kobaje.

koliko je stvari zakonom regulisano,pa se ne postuju...ovo nije nista strasno.

Употребио сам своју вештину гуглања, нећу вам наплатити овог пута.

http://www.narodnaskupstinars.net/stranica/458-zakon-o-referendumu-i-gradanskoj-inicijativi-cyr

ma može da ga duva. Ima pravo da skuplja potpise i da to preda ali zato državicu boli pička da uopšte to razmotri. Država ima pravo da te tvoje predmete iskoristi kao podmetač za prasetinu kada kolega donese posle slave na posao.

Је л' приметио неко?

Molim te, predoči mi bar 3 primera peticija koje su uspešno izvedene odnosno, cilj je zadovoljen. Ne mora to biti online peticija, dosta je i ova od ruke do ruke.
Samo 3 primera

Имам осећај да упорно покушаваш мени да објасниш. Ја сам само одговорио Паклу на питање, он је тај који размишља о писању петиције.

jel narucivao neko robu sa amazona? kakva su vasa iskustva?

kul je uglavnom.

ustvari, super su uvek, salju na vreme, i generalno su povoljni

naručivao ja. sve kul

hvala, mislim da cu se upustiti onda u avanturu

ocu kurac ne salju za srbiju loool

a kurac ja sam naručivao preko aliekspresa. greška