Prijava

Čekaj, čekaj, a Director da se zamoodaši ? :)

Dišo, pa moram da imam vezu u mooderaciji, jbg ...

mislim da direktor ne bi prihvatio da bude moderator iako bi bio dobar izbor da sa uradom moderise postere i da se ne mesa previse ovamo osim kada odbanjava rasnija

E a ocu i ja za moda. Makar pocasna titula da mi stoji ispod nicka ono moderator. Necu niusta da se mesam. Osim sebi da odaberm tu i tamo po nesto...

I na mene preventivno da uvede banostaj, da mogu da se pljujem kad mi dođe k´o čovek ...

e ja kad bio bio mod odmah bi sebi odabro defku samo da vidim koja bi lavina pljuvacine krenula ahhaha

Bolje odaberi svom duplom

Ставите Кера за мода, озбиљно. Треба неко да смара људе у чекаоници и треба неко ко не зна много о односима на сајту већ само брише ђубар и неутралан је у свему. Треба наћи некога типа Драмаџони, Матијашевић или слично за то.

Može li gif na avataru?

MOŽE-HVALA :)

ne bih bio mod da mi das gibanicu.

a disha moze, podrzavam, dobar je s rasnim lolo

Ja bih da mi kaizen stavi trol-moda. To jest da budem na spisku moderatora i da mi piše na profilu da sam moderator, a ne bi imao niikakava ovlašćenja.

ТИШИНА БРЕ

овде ја одлучујем ко је модератор, купио сам 51% акција сајта

Миле, ја те нисам пито да л би био мод ако ти дам гибаницу, него што ти не би био. лоло

jes pa da me marko sobaljuje kad mu dosadi shotkovanje lolo

Da li je moguće da me lik ceo dan proganja i psuje na sajtu, i da mi kao u šali preti ubistvom, i da se svi čude što se nerviram, jer lik je budala, pa sve to treba da shvatim kao šegu, a čim je pomenuo seks sa određenom osobom, to više nije šala, i momentalno je banovan zauvek? Poželim i ja da budem ponekad moderator i donosim pravične odluke, nemotivisane statusom određenih osoba ovde.
Al samo kažem, odbanovaće ga neko kad sajt dospe u situaciju da mora da se izvlači jeftinim debilizmom.

џони,
http://www.dodaj.rs/f/36/Bx/4PidNZOG/1/otidi.png

Ne kenjaj Jebač.

Da li je moguće da me lik ceo dan proganja i psuje na sajtu, i da mi kao u šali preti ubistvom, i da se svi čude što se nerviram, jer lik je budala, pa sve to treba da shvatim kao šegu, a čim je pomenuo seks sa određenom osobom, to više nije šala, i momentalno je banovan zauvek?

Moguće je, naročito ako niko nije primetio ovo za tebe, a ti nisi prijavio. A relativno je lako da se ne primeti, barem meni, jer ne gledam baš sve komentare i postove.

Pa nije on banovan zbog spominjanja moje žene, barem ne jedino. U obrazloženju bana stoji lepo sve. Banovan je zbog svega. Zbog toga što nisam odavno pročitao jedan njegov normalan post. Između ostalog i tebi što je pisao. Nisam nabrajao pojedinačno u obrazloženju bana sve, niti moram. Posebno kada je jasno.
Izvini ako smeta što je to došlo baš nakon onoga poslednjeg što je napisao. A da nije tačno to što pišeš, govori i činjenica da nije to prvi put da je spominjao tako nešto na taj način.

Evo Markić, nema frke. Ako ti tako kažeš.

Kurajberu, da ti opet nisi čistio dugme za brisanje pa ga slučajno pritisnuo ?