Prijava

da bi proizveo misic prvo moras da pokidas misic i onda se povecava (ne mislim pokidas kao stvarno nego mikrokidanja, kad telo nadogradjuje posle).
to ako imas manje od 30, 35 god. ako si stariji onda jebi ga.

Ma bre celte sad ću 20 na Vidovdan.
Ovaj tekst što si napisao Bruse, Brusu, jebote nikad ti se nisam obraćao hahha, je poprilično tačan, ali jedina stvar koja me vraća od pomisli na teretanu je ta što se moj drugar tako izgradio ni iz čega samo zahvaljujući nekim njegovim improvizacijama. Znači teratanu ni sekund, a improvizacije svaki dan plus trčanje plus sve. Kontam da je to zato što nema ni fejsbuk niti bilo šta, ne koristi jebeno internet ni tehnologiju, kao iz pećine je, ali zato se uradio i pored toga što nije nešto lep devojke pričaju o njemu.
Zato ću sad da tražim ban na pola godine sa razlogom OTIŠO DA TRENIRA da bih uvek kad poželim da sednem za komp i ništa ne radim i uđem a Vukajliju skontao da sam banovan iz jasnog razloga, jer me je nemoguće naterati da treniram.

Krajsler, je l' smem da pitam koliki ti je... obim bicepsa? Pošto sam i ja veoma mršav, mnogo me interesuje da li sam najgori.

e to ne znam, nisam merio

brate nisam ja mršav, sam skelet, nego bih trebao još malo da se natovim
ubaciću jednom sliku na forum kad me ne bude mrzelo

Znači teratanu ni sekund, a improvizacije svaki dan

Teretana nije samo fensi mesto sa laminatom i ogledalima uz saunu i kvarcovanje. Teretana je i drugareva šupa u kojoj imaš dve šipke rebrastog armaturnog gvožđa i konzerve punjene betonom.

Ovo što celt kaže je tačno, ali ne postoji stvarno ograničenje u godinama kad su mišići u pitanju, stvarno ograničenje su tetive, hrskavice i srčani mišić koji je jednakog sastava kao i skeletni mišići.

Nekada (čitaj: dok je Titova smrt još bila sveža u sećanju) postojala je kategorizacija na ektomorne, mezomorfne i endomorfne tipove građe. Ovi prvi su tvoj tip građe, ovi treći su masni i debeli tipovi koji imaju mnogo sala i teško ga skidaju, a ovi srednji su likovi koji imaju super građu, a ne rade ništa da bi je imali. Za tebe važi ovo što sam ti gore napisao, znam jer je isto važilo i za mene. Znači: što više obroka po manje hrane, proteina 25 grama PO OBROKU, ukupno dnevno 3 grama po kg telesne težine (ne više da ne sjebeš bubrege), što kraći treninzi sa težinama koje su ti maksimalne uz mali broj ponavljanja jer je cilj da upotrebiš mišić ali da ga ne potrošiš.

Pitaj SMarka, ako bude hteo ozbiljno da ti odgovori. Možeš pitati i L@akija ili Facu, imaš tamo na temi teretana neke mnogo upućene likove.

Konzerve punjene betonom je takođe koristio. Konzerve velike od višanja, kako se to već zove, od kompota, upotrebio kao veliki teg, sastavio dve konzerve sa dugom šipkom i Bog da ga vidi. Jedino što dobro znam da radim su sklekovi, a ostalo nekako traljavo, ali upornost je jedino što mi nedostaje. Pritom, glupi sklekovi nisu za ono što meni treba...
To ono što si navroj'o, to je ono kao atletska, piknička, astenična građa, učio iz nege u drugoj godini :D

Jel samo meni evo od pre 2 sata možda, za svaki youtube klip koji hoću da pustim van plejliste traži da kliknem plej, neće sam da krene odmah?

Dešava se to povremeno na svakih par dana, mene više interesuje KAKO DA ISKLJUČIM JEBENE REKLAME

nemam pojma, nalazim da su veoma iritantne, pogotovo ove za VIP

ne samo to, nego što su i glasne jako, i nekad kad pijan pustiš mix pesama uleti ti reklama za letovanje koja traje 40 sekundi, otrezniš se

kako se zove ono govno što se meće konima da gledaju samo pravo?

pa ti to najbolje znaš prosečni HAHAHAHHAHAHAH preduhitrio sam vas

ular ili oglav, kako gde

dajte mi onu temu sa soskom

Koja je ulica gde su one zgrade "5 idiota" na Banjici?