Prijava

Jel i vama Kickass neće, iskače upozorenje?

PRODAJE LI KO KARTICU ZA MENZU?

NekoOdNekud, imaš PVT!

Jel neko nekada slušao Hitlerove govore?

Ja sam sinoć.

Sad sam totalno u nekom majndfaku da je njemu fabrikovano previše loših stvari.

Jer realno imamo samo izvještaje pobjedničke strane. A to su jebeni Ameri. A znamo na šta je njihova medijska mašinerija spremna i koliko je sposobna. A mnogo je pljuvao novi svjetski poredak. A posebno govor kada je objavljen rat Americi. Znači preslikano današnje stanje, kao da gledaš današnju Ameriku. Sad sam u kurcu.

Jel slušate vi Glas Trebave?

Slušao sam ja i Hitlerove i Titove i Slobine i Vukove i još mnoge druge da ne ređam. Svi oni isto pričaju i isto rade. Poslednji normalan govor koji sam čuo je bio Martin Luter King.

Како да израчунам релативну масу атома (Аr). Ако неко може да ми објасни, био бих му захвалан.

Поудрав.

Што се тога тиче, сва ова питања на задњих 3000 страна могу бити гуглана, али ја бих да ми неко објасни и да после тога могу да питам ако нешто и даље не капирам.

Skocko u vreme interneta, bio bih lud kad bih slusao udzbenike i medije... Po onome sto sam ja gledao, citao, cuo rekao bih da nije nista gori od staljina, cercila, ruzvelta, da ne rasporedjujem dalje po listi "losih ljudi" to je dovoljno reci. Istoriju naravno pisu pobednici i to je normalno, e sad ko nije ovca, stvari koje su mu nelogicne ce malo uzeti da istrazuje i docice do nekih stvari, a zamisli tek koliko je informacija skriveno i tesko da cemo ih ikada saznati.
Stavljao sam ovaj "dokumentarac" negde, e sad ne zelim nista da kazem, neki ce reci propaganda, napravi neki nacista itd. Ali lepo je upakovano sa scenama iz nekih filmova o hitleru i upotpunjeno raznim cinjenicama, za koje mozes i dokaze da nadjes na netu, jeste da dugo traje ali je podeljeno na vise delova kao. Ne kazem nista, ali lepo je pogledati pricu i sa malo drugacije strane, pa zakljuciti neke stvari.
Bio je kao celina od 5h i nesto ali skinuli zbog nekih autorskih prava, ali evo ti u delovima, mozda je i bolje, ne znam da li ce ti preko fona poslati celu plejlistu, ali nacices lako.
https://youtu.be/u_HxJTS1n9s

Коперфилд
Како да израчунам релативну масу атома (Аr). Ако неко може да ми објасни, био бих му захвалан.

Vidi, Brus ti je rekao kako, samo ako ja dobro vidim na ovom PSE-a to ne piše xD
Npr.
Ar(H)=1
Ar(Na)=23
Ar(O)=16
Ar(K)=39
Itd...

uh, piše. Gornji desni ugao svakog od kvadratića. (nepravilo, al Bože moj)

pitao je kako da izračuna

samo pogledaj atom i prebroj mu protone i neutrone

Samo uzmeš jedan atom tog elementa za koji hoćeš da odrediš, izmeriš mu masu i podeliš sa 1/12 mase atoma ugljenikovog izotopa C12.

koliko smo mi skinuli aviona, bespilotnih letelica, itd.za vreme nato bombardovanja?jel ima negde neki izvestaj?znam da je rts objabljivao spisak koliku smo stetu naneli.tu je bilo svega i svacega, ja mislim da su lagali.valjda smo skinuli onaj f117, to bi trebalo da je istina.