Prijava

Pajo Dačak
Витлај кроз коментаре, овде је то:
http://vukajlija.com/dakbe/151008

Искрено аурора је испала зихер глупа и заслужила је тврду курчину уста

Офуцана задригла босанчуро, када је писменост у питању, за тебе сам доктор наука, јер видиш, мој матерњи језик је српски, за разлику од рикања, завијања, лупања батином о каменчину и осталих видова комуникације с брда на брдо који се у твојој постојбини користе. Капирам да ти је тешко да разумеш све ово јер ипак су те одгајили вашљиви прекодрински медведи, а већи део живота си провела у урлању са једним запушеним уветом, орању планинчине и стругању вучјих гована са гумених опанака, све док није куцнуо час да на трактору и са две кесе пуне вунених чарапа заједно са колоном својих крезавих земљака коначно крочиш у цивилизацију и спознаш благодети асфалта, пеницилина, ходања на две ноге и термички обрађеног меса, али пробај да бар мало напрегнеш те кржљаве босанске ганглије и схватиш да се овде говори мало друкчије него у околини пећине у којој си се окотила.

Него, видим да те минџа очајнички сврби, а човјеку се већ поодавно не диже на тебе, или му се не диже уопште, па си присиљена да тражиш курчевину по интернету и сваки неуспех те само додатно фрустрира и издркава и чини агонију твоје менопаузе још неподношљивијом. Рекли су ми да доста личиш на згажено псеће говно, додуше не верујем да миришеш тако лепо, али направио бих уступак и јебо бих те у суву пичку и напунио свршотином темељније него што је иједан од твојих брђанских рођака учинио, чисто из уверења да и истрошене остареле сараге заслужују мало нежности с времена на време. Јавићу ти се кад будем био у Војводини да прокрчиш ту прашуму на препонама, испод ушију и изнад горње усне, па да искомбинујемо један врели крес, за добробит твоју, твојих укућана и осталих људи и животиња у твојој околини. :*

koji objasn au

имам питање за историчаре или тако неке ликове, знате неку литературу која се бави нацистичком пропагандом? конкретно на радију?

Ахахаха! То је тај, Армине!

jeri ja sad kao studencko gomno mogu da idem kao i do sad u dz u svom gradu il samo studentska poliklinika?

Opredeliš se ili za jedno ili za drugo. Ako imaš izabranog lekara u svom gradu, možeš da ostaneš kod njega, a ako izabereš lekara u studentskoj poliklinici, onda kod njega ideš, ne možeš na oba mesta. Tako bar bilo pre 3 godine, ne verujem da su menjali...

Sranje, izabereš polikl, odeš kući, umreš. Izabereš dz, odeš u velegrad, opet umreš.
Hvala angele

Па није баш да ћеш да умреш јбг, ако је хитно стање морају да те приме било где.

Hitne slučajeve moraju da prime i jedni i drugi :) Nema na čemu :*

Kamo sreće da se svaki dan umire, nigde ne bismo čekali na red. :))

Wladimire, trudna si.

Nema na čemu.

На поликлиници говна, имају операциони блок а мене нису хтели да задрже пар дана да испримам инфузије "јер најтежи пацијенти код нас могу само са проливом"..

Mene nisu hteli da prime na hitnom prijemu sa prelomom ruke jer im nije izgledalo jako hitno :DDDD

Da si podo 100grana kafe sestri druga bi priča bila.

a prekoputa mene sedeo lik sa posekotinom na glavi kapa mu onako po tom hodniku gde sedimo jbg 1 doktor nema se vremena