Prijava

U ono doba bi Einstein napravio definiciju i onda bi on svojim duplim nalozima pogurao a mali retosi okupljeni oko njega, na čelu sa Džimijem, to izvukli na naslovnu i onda bi pisali komentare HAHAHA BRAVO KAKO SI SE SAMO SETIO TOGA SVAKA ČAST ZAGRCNUH SE OD HUMORA BOŽE ŠTO MENI NISI DAO TAKAV HUMOR DA ČINIM NAROD SREĆNIM

Kakav se to zaokret dogodio da je "Kurir" postao praktično antirežimski medij i glavni predvodnik kampanje protiv naprednih, ima li ko upućeniji da mi pojasni? Ali onako detaljnije, šta je to Rodić učinio da ga ovi terorišu, pa se sad diže ovolika frka o pritiscima i ucenama?

U brate teska spika ne mogu sad da ti pricam necemo preko telefona

Ok brt.

Ima li neko da hoće i da mu nije frka k'o psetu da priča o ovome?

Mnogo me lože Hrvatice dok pričaju, baš me pali to, zanima me jel zna neko dal ima na internetu da se skine audio snimak random hrvatica kako pričaju random stvari, da puštam u pozadini dok jebem, ili još bolje neki dirty talk hrvatica? ili moram da deepwebujem te stvari

Jebo kurir, meni se cini da teleprompter polako odlazi u kurac.

Prosuli mi sinoc cimeru kokakolu po laptopu. Sinoc je zajebavao tacped (na neko vreme uopste ne radi) i tastatura, a danas samo tastatura. Naravno, ne cela, nego neke tipke. Al fazon, kad pritisnem "3" izadje mi "3_", tj. kao da sam pritiso 2 tastera, jedan skroz promenio funkicju, par njih ne rade. I mislim da je to sve od problema.

E sad, ja treba da organizujem popravku, nebitno je sto, pa imam sledecih pitanja:
Da li mogu ja nesto sam da uradim i sta uopste treba da uradim? Je l moze da se nesto naknadno sjebe, tj. da se kasnije pojavi kvar? Kolko ce me iskosta popravka i gde u bg-u mogu da nadjem kvalitetan i povoljan servis? Je l samo treba da se zameni tastatura? I tako neki kurci

Hahahhaha ti si prosuo koka kolu

Kao nebitno sto loooool

Inace verujem da to samo moze da se ocisti ja sam najveci haker ovog sajta ako nisi znao

E sad, ja treba da organizujem popravku, nebitno je sto, pa imam sledecih pitanja:
Da li mogu ja nesto sam da uradim i sta uopste treba da uradim? Je l moze da se nesto naknadno sjebe, tj. da se kasnije pojavi kvar?

dogovorili smo se da mi on da pare a ja da resavam popravku

Kolko ce me iskosta popravka i gde u bg-u mogu da nadjem kvalitetan i povoljan servis?

gde ima najjeftinije da sto vise budem dobar

Je l samo treba da se zameni tastatura? I tako neki kurci

opet kao prvo jel mogu ja sam da popravim ili je komplikovano

Pseto, sto je najgore - nisam. Nego neka riba koja je nasa zajednicka drugarica. Al fora je sto sam ja doveo sinoc ljude u sobu posle neke zurke dok cimer nije bio tu. I pustali muziku na njegovom kompu a ja nisam preduzeo mere predostroznosti da se nista ne desi... I tako

па изгледа да је само спој због просуте течности, растави да се осуши брже и кад је суво не би требало да буде проблема.

imas na starom aerodromu dobar servis, nije skupo, reci da sam te ja poslao

Au jebote, kolko vickastih ljudi ovde ima.
Autobuse, hvala na odgovoru.

ako je samo tastatura,onda i nije frka.mozda samo zbog cukra bude lepljivo.ne bi trebalo puno da kosta.jebemliga.isto takva neka fora se desila,samo pivo bilo u pitanju,casa od po litre.fora je bila da se dobro isusi.nesto je pregorelo posle 30 sekundi.nije odma ugasen laptop.sve u svemu,nije vise mogao da se ukljuci.popravka je bila oko 5 soma.al to je bas ekstrem.ovde je tastaca tako da ne bi trebalo puno da kosta.ne bih ti savetovao sam da otvaras,al nije nista komplikovano.verovatno treba samo malo procistiti.

Ni ovaj nije bio odmah iskljucen, jebem li ga zasto. Valjda jer smo bili pijani pa nastavili da pustamo muziku na njemu dok je moglo.
No, ajd, makar se sad ne cimam da cu puci mnogo kinte

nije komlpikovano kada gledas na jutjubu kako se razjebava tastatura,al nemoj solo.odnesi nekom ko zna.
https://www.youtube.com/watch?v=eK8HCtlMv_o
sacekaj tipa do sutra.mozda se sam od sebe sredi(isusi skroz) i bude ok.