Prijava

Izvadiš mu bateriju, istuširaš tastaturu pod mlazom vode, staviš u posudu i prekriješ sa jedno 2-3 kile riže i ostaviš par dana tako.

najebao si kad se osuši pa ti šećer bude krckao pod dugmićima
da vidiš te nervoze

Imaš dobar lap-top servis u BG u suterenu tržnog centra u K Mihajlovoj (valjda je to TC Milenijum ili kako se već zove). Moj brat je kuburio sa kvarom, menjao serrvisere i oni su mu na kraju sredili a nisu skupi.
E sad, tvoj problem je jednostavan pa i nije bitno da su baš dobri majstori (cenim da i dunđeri znaju da očiste tastaturu od prosute tečnosti) pa može i neki drugi servis- ima jedan u Krunskoj 36, nisu ni oni loši.

hvala Vam dobri ljudi!
ne smem ja sam da ga otvaram, krenuo sam, al zajebi. nikad nisam ni video kako se to radi. odnesem lepo u servis pa nek mu zamene tastaturu ako je sjebana, i aukurac.

nego Advokado, je l ti treba pripravnik? :)

Eh, nadimče, na žalost ne. Nema posla ni za mene. Čak ni kumu ne mogu da zaposlim kao pripravnicu pa se sad dogovaramo da se samo prijavi kod mene kao pripravnik-volonter da ispuni formu za nekoliko meseci koliko joj fali za pravosudni.

a jebiga. kako je krenulo, ja cu morati izgleda da se presaltam u vodoinstalatere :)

Upiši se u stranku jebiga

Ja i dalje maštam da postanem TV serviser. Jes da je to zanimanje na samrti ali je lepše od ovog što ja radim. Ili da pravim ograde od kovanog gvožđa. Ne mogu više da gledam ljude.

Sta je sa definicijom aca ilic - brkati govnar, ne mogu je nadjem ?

Ima li ovde neki valjevac?

Haha, pa zar ta selendra ima internet uopće?