Prijava

Ma boli ga kurac, njegova je bar nova 1400 a ova je stara 5 godina

Drugari vama hvala na pomoći, kad god budem u nedoumici jel nešto original ili ne kačim ovde <3

Brate, Mona ti je skupa. Takva torbica je minimum 60-70e, a idu i do 150e.

sem ako nekom ne das da ti drangulja po torbici i trazi zvake,ne verujem da ce primetiti da li je original ili ne.a i to je pitanje.da li bi.

Ma na kraju krajeva ne mora biti kožna uopšte

Lik me moli da ne vracam, kaze uplatice mi 1000 dinara samo da ne vracam. Vredi li ovo 1000?

nikad mi nisu bile jasne osobe koje kupuju guci, versace, prada i tako te stvari koje jedva kupuju dzenifer lopez i lejdi gaga koliko su skupe, i onda kao dodje neki golja juzno od novog sada i kao vidi kupio sam original guci kosulju za 3000 din.....pa dal stvarno u svojoj glavi mislite kako drugi misle da nosite original versace majicu ili tako nesto?

Kad smo kod markiranih stvari, isao ja pre godinu dana otprilike da dam krv u Zavodu za transfuziju u BG, i parkiram kola odmah iznad Slavije i krenemo ja i drugar uzbrdo, kad zove me on da se vratim. Reko sta je koji kurac, zurim, kaze gledaj ovo, neka radnja, dva velika izloga, garderoba, obicno izgleda ali CENE... Kratke pantalone 27000 din, kravata 12000 din, bade-mantil 76000 din, pantalone plisane 52000 din...
A odeca SRANJE najobicnije, tolko sam se smejao da mi skocio pritisak morao sam da cekam da se smiri, a stakla na izlogu prljava ko nekad 22. Decembar Kragujevac, unutra mracno ko u bulji, a odelo komplet 112000 dinara. Jel znate nesto o toj radnji, kako se zove, ko to drzi, i kakva su mu ono govna?

hahah voleo bi da idem na ekskurziju u tu radnju de torazlu kupuje garderobu...tacno sam zamislio neki prenebitan lokal nikako sredjen, na neprometnom mestu sa tako precenjenim stvarima

александаркг
Slikaj, prove. Ne sprdam se, šta me boli kurac da l' će neko poput tilma reći da je nošenje torbice gej, a onda nabiti cigare, telefon, ključeve, novčanik, kondome i sl. u prednje džepove pantalona tako da štrči kao kurac dečaka od 15 godina, daj da vidim našta liči.

Dizajn je jednostavan veoma, ali sam se oduševio kvalitetom kože. Jbg, moram imati torbu jer dvoja cvaja, fon, ključevi štočega još, a one okovratne torbe su za decu.

ovaj torazuluov lokal zvuči na Replay-ovu radnju

inače, guči torbica bi mi došla na red tek nakon što bih kupio guči pantalone, tri guči majice, guči košulju, guči džemper, guči cipele i guči jaknu

Hahahahhahahahhaha
JOOOOOOJ BOZEEEEEEEE
STA TREBA DA URADIM U ZIVOTU PA DA NAPRAVIM MODNI BREND MAESTRO I PRODAM NAJGLUPLJI DZEMPER IKAD ZA 5,850$

Nebi nosio gucci ni da imam milijardu evra. Original gucci izgleda losije nego najlosija kopija guccija iz 99e

Hahahahahhahahahhahaha ovo je bezobrazluk majke mi

ovo na njemu je oko šest soma dolara, dosta jeftinija varijanta od onog džempera