Prijava

dobro, za ove čarape se vidi da su klasa u svetu čarapa

Uffff
Samo jos jednom da negde vidim i cujem gucci i armani puni ih ormari...
Kad ne budem sirotinja izvadicu 50e i kupiti nešto od odeće i aksesoara u moni, bati, li kuperu, ledžendu. Laku noc

I da, ja kad bi bio nenormalno bogat (ispravka, kad BUDEM) nenormalno bogat u Njujorku cu da otvorim modnu kucu, sve cu da uradim vrhunski, dizjneri, izrada, marketing blabla, a zvace se QRAC. Amerima i ostatku sveta to i onako ne znaci nista, kazacu im da to znaci Quality Real American Clothing, a onda cu na to da dodam da je to sto mi proizvodimo ne fashion nego MOODA, od nemacki Mode Oder Angst (ona dva o u logotipu ce da imaju kao trepavice), ovde ce se prvo smeju a posle ce da se naviknu, i jednog dana cu otvoriti radnju u Beogradu. I svi ce najnormalnije da idu u Kjurac da bi pratili Muda, i jednog dana ja cu da se pojavim i kazem, ALO MAJMUNI nije to Kjurac nego KURAC axaxaxa, i vi pratite MUDA ono nisu trepavice, to su DLAKE na mudima, potrosio sam 50 miliona dolara, ali sam vas JEBO, jebem li vam poreklo seljacko.

Oće li ti Raul Tamudo i Sebastijan Kurc biti zaštitna lica modne marke?

Nazalost ne znam ko je Taj mudo, ali sam planirao i Kurca i Guzenbauera od austrijskih politicara-Kurc u Qrcu i Mooda na Guzenbaueru.

I da, ne mogu da ne primetim koliko je mlaku reakciju izazvala pojava kreme za hemoroide Faktu ( plus ono malo r). Moj plan ce proci neprimetno (sklapa prste ka Mr. Brns)

Zvuči kao odlična ideja, mada ja bih ukoliko prođe to, na krilima uspjeha pod istim imenom investirao i u duvansku industriju.

http://e02-elmundo.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2015/09/05/14414680898001.jpg

Inače Tamudo ti je legenda Espanjola a svojevremeno je bio i španski reprezentativac

Ovo sto kaze Rajdard kvačilo.

Ne kapiram cene tih "markiranih" stvari.

Osim da neko ko ima para kupi to i zna da nikad nece proci ulicom i videti nekog sirotinju obucenog kao on.

Osim mozda Maestra koji ce im uvaliti kurcinu torbicom xd

bas je prijatno opet videti tamuda posle toliko vremena

Kako se kaže na engleskom prosijek ocijena? Znam da ima ono GPA, ali ne znam je li to samo ime za njihov sistem tamo u SAD ili može tako da se prevede i kod nas. Npr u rečenici da primjenim

I have graduated from high school here in Niggersville with the GPA of 2,00

Je l može tako?

Ako se ne varam jeste ti GPA, zato što GPA je skraćenica za grade point average. E sad imaš cumulative GPA koji ti dođe kao ukupna srednja ocena. Da ja znam nemaš neki drugi izraz/skraćenicu koju možeš da koristiš.

EDIT: Ne gledaju oni na prosek ništa drugačije od nas, ono i kod njih se sabira, deli...

aa ovo mi je za našu firmu brate ali mi treba na engleskom da im pošaljem jer je stranac izgleda vlasnik

Pre nego sam diplomirao na Harvardu, ishao sam na privatnu skolu u Njukaslu ( srednja) i u pravu si, GPA, ali se to ne moze porediti sa nasim schkolama osim ako ne prichash o fakultetu, jer nashe srednje schkole imaju diplomske ispite koji nemaju veze sa proshechnom ocenom schkolovania.

Drugo, prvi put chujem da neko trazhi prosechan uspeh za srednju schkolu. Obichno se kazhe srednja schkola ta i ta, cao.

Moj ortak po imenu Milan Stefanović oženio devojku koja je dizajner tekstila i naravno u Srbiji ona ne mož nađe posla jer jebem ti Srbiju. I lepo mu ja kažem da mesto što sljaka u železari promeni ime u Milan Stefano, da mu žena pravi odeću, a on da pusti tanke brke, turi veliki šešir na glavu, uzme štap za šetnju i glumi ludilo. Jebo majku ako se Ameri ne bi primili, kao Milan = Milano, pa još Talijan Stefano.

Ne nosiš duge untrcigere Milan Stefano? Kakav si sou tutauzndsikstin jebote. Sara Kobila Parker šetala papirnu kesu na glavi Milan Stefano i QRAC gumene opanke na Njujork Fešn Viku, a ti i dalje furaš Armani seljanko.

Al on budala neće.

I taj GPA ti niko ne traži Ćiro brate.

Je l' zna ko neku nesvakidasnju foru u Beogradu za prvi izlazak? Ova hoce nesto zabavno i neobicno, gledao sam neki escape room meni deluje do jaja. Ima li jos nesto poput toga?

Ne kuglanje, bilijar i slicno.

Paintball i sve je u glavu rokaš

Odvedi je na stendap komediju brate pa je pipkaj dok grokce ako bude smesno

A ako ne grokće, nema smisla za humor