Prijava

Nije čamova, borovina brate. A i boli te kurac kad je hrvatska kuća lolo

greota takvu lamperiju pod prase kad već može da se potopi u rakiju da joj da boju

Haha se oseća na smoli mesina a?

ne mogu da nađem klip gde seka aleksić priča da joj treba petnes minuta kolima od centra beograda do sremske mitrovice

prosečna brzina 300 lol

vozi 50 dok se probija kroz grad, a onda na otvorenom putu vozi 430

Јесте глупо питање јер смо сви сиротиља шугава, ал питаћу, јел неко некад био у Јужној или Средњој Америци? Занима ме колико би ми пара требало да спичкам да би отишао тамо на 10-15 дана да ладим курац?

Ne trebaju ti neke specijalne pare da bi tamo ladio kurac, al ti treba 1500-2000 evra za avionsku kartu da bi uopšte stigao tamo.

I više...
Bio sam u Boliviji, na Titikaki jedno 100km od La Paza ne mogu da se setim kako se zvalo selo Vašita, Vaštata tako nekako. Firma za koju sam radio pravila fabriku za vodu tamo. Bio 10 dana hteo da umrem nekako ako je bilo moguće jebem ti najgore mesto žaivot na kom sam bio. Putovao 3 dana sa 5 presedanja jer su letovi preskupi a firma štedela. Ako misliš da znaš Španski i da će ti pomoći to varaš se tamo se priča neki mix jezika tipa Srpski-Češki je odnos. Bio sam i u Hulijaki u Peru bila oluja u La Pazu pa sam odatle poleteo nazad. Govno od grada takođe. A sledeće godine kad završim ovo u Kataru idem opet u Boliviju ali u niziju most se pravi kod Santa Kruza jedno 200km od grada. Verujem da je sranje ali dobra ekipa se okupila oko projekta.

Kako si podnio onu njihovu prokletu nadmorsku visinu, Deky?

Negde sam čitao da je u Južnoj Americi tolika sirotinja da su im apartmani hrana piće cigare sve skoro džabe, za 100 evra provedeš se 10 dana kao Gebre Selasie, all inclusive. Ali doći do tamo, mnogo para. jedino kad bi mogao nekim brodom da spičiš do tamo, 10 dana da putuješ

Kupite kartu 6-9 meseci unapred

Циљао сам Коста Рику, плажа ово оно.
Баш је скупа карта.
Без 3000е ништа

Гледам неке хотеле у Jacо (мјесто одма поред плаже ваљда), минимум 50-60е ноћ.
А реално кога боли курац за хотел, само ми треба кревет и постељина на којој нема сиде. Могло би се ту нешто искомбиновати и за мање паре.