Prijava

što dalje implicira da su milion i po stanovnika beograda govna

imam neke prijatelje beograđane i oni ne kažu da su iz beograda nego kažu iz koje su opštine

Bravo shirkan, sve se slazemo jesi gledao ovo https://m.youtube.com/watch?v=acQmEfcCkvQ
Bosanac omco jeste sve rekao na malo nepristojan nacin ali skidam kapu svima im je obajasnio

Moj tata kaze da nije montaza

a koliko bg ima stvarno stanovnika?sa uracunatim neprijalvljenim/nepopisanim i sl.posto na pitanje o broju necega niko ne veruje popisu ili procenama.svi su u fazonu,to je malo,znas koliko ima neprijavljenih i kada bi racunali nis i krusevac bilo bi 7 milijardi.i neprijavljenih po procenama odoka ima vise nego prijavljenih.tako te varijante.kada bi se uracunali svi koji nemaju stalno prebivaliste tamo i sve sto podpada pod bg.valjda se to jasno zna.sta je sve bg.

https://pbs.twimg.com/media/Bqcp3U1CYAI0U2O.jpg
Ova slika samo đe je crnjo u četničkoj šubari i sa krstom/nožem ima li ko?

Pokrštava ga u trku šta kurac

ko je bijo toliko pametan da ukloni postere i reakcije??? sad kad sam rešio dodgledam svoje rane radove i da se divim koliko sam bio idijot i kolko mi bili glupi posteri/reakcije, nema... moje razočarenje je veliko jer upravo pijem zlatnu C kafu, ladnu fantu, rakicu i dalje ne mogu da verujem... Ja sam za vukajliju i saznao preko postera i upravo je to ono što me je nateralo da se učlanim... što bre, sve li vam na gomilu... JEBALA VAS DORIS BIZETIĆ!!! Da bar mogu omiljeni pa i đene đene, al' ni to! PU!!!
Jebale vas i definicije i forum i sve...

Veliki poyyyZZZ za sve ostale lolo

el me tovariš el jok?

Prema pouzdanim informacijama.

Nije se SNS oglasio zvanično, ali je intervenisao neko od advokata iz premijerove ekipe da se ukloni par postera jer su za njih iskorišćene nelicencirane fotografije iz rojtersove biblioteke fotografija(ponoviću ovo po peti put, apsolutno imaju pravo to da traže, fotografije su intelektualna svojina i autorsko delo)

pa forumaši kao odmazdu pravili sto postera dnevno s vučićevim likom, ovi pripretili tužbom i preventivno kajzen uklonio dok se ne smiri situacija

cenzura gora nego u severnoj koreji !!! nikad gore nije bilo NIKAD !!