Разноразно питање

Thumb_girl_road_rain__tan

forget-me-not

Ne mora toliko da se sedi, možeš da se dogovoriš sa nekim ko čuva ispred iste stranke da se menjate posle nekog vremena...

Thumb_vrljika2

YeahBatch

Ma, mrzi me. Treba didem na neke slave da se napijem ko picka.

Thumb_bye-good

TheVlajko

Evo edno pitanje.
Da li bi Šešelj pobedio na izborima ako se vrati.

Thumb_untitled

Л0Л

Победио би! Убедљиво!

СРБИЈА ЧЕКА ШЕШЕЉА!!!

Thumb_n50918839aa510_1_

Gospod Bog

Kako se zove onaj film, Ujka rokne Srpkinjinog muža ili šta već, pa je unajmi kao kurvu ovo ono

Thumb_bane_krstic_garavi_sokak

Nash Bridges

Sto ne odbanujete pezosa?

Thumb_wolf-13

Vučica21

Da bi ti pitao. lolooolo

Thumb_bane_krstic_garavi_sokak

Nash Bridges

Ne javljaj se stvore ako ti vec tvoja priroda ne dozvoljava da kazes nesto inteligentno.

Thumb_vrljika2

YeahBatch

Uuuuuuuu sta ti reko...

Thumb_leostruttingmeme37

StrajaKg

Ulogovao sam se da postavim jedno pitanje.
Je l' me zajebavate da ste počeli da banujete ljude što stave komentar "-" (slovima:"minus") na odabranu definiciju?!?!?!

Thumb_wolf-13

Vučica21

Ne zajebavaju se. Mene banovali što sam napisala "jebiga, -". Totalna glupost. Mislim da će takvo ponašanje moderatora oterati polovinu ljudi sa sajta jer sigurno oni neće pisati analize definicije koju su ocenili. Mislim da ako tako nastave da ću i ja da se izlogujem.

Thumb_breaking_bad_jesse_pinkman_wallpaper-other

PuppetMaster

Meni kostic napise komentar na poster: "Prepisani plagijat." i obrise ga. Zar nije osnovno pravilo da ako kazes za nesto da je plagijat, postavis link od originala?

Thumb_default

SeljacinaAlfaSeljaci

Luda kuca bre, sto je najgore od svega gazdu boli kurac za sve to.

Thumb_lucky-strike-grn

drKomadina

Želeo bih devojci da poklonim skvirt za godišnjicu veze.
Može li neko da me uputi kako se to radi?
Na šta da se fokusiram, ako me razumete?

Thumb_kurd_borbensince

Kurd

Za početak, fokusiraj se na to da smuvaš neku devojku.

Thumb_lucky-strike-grn

drKomadina

Kurd
Za početak, fokusiraj se na to da smuvaš neku devojku.

Odlično!
Ako ima neko konstruktivniji savet, nek mi šine PVT.

Thumb_kafana

Facafacaa

Meni kostic napise komentar na poster: "Prepisani plagijat." i obrise ga. Zar nije osnovno pravilo da ako kazes za nesto da je plagijat, postavis link od originala?

Јесте, ја банујем сваког ко не остави линк. Али то важи само за ауторе, из два разлога. Прво: модератора има двадесетак, а чланова пун курац и немогуће је имати (на првом мјесту) времена и (а на другом) живаца остављати на сваку јебену дефиницију разлог. Друго: Ако ти је модератор написао ''преписани плагијат'' није то урадио из зајебанције 'бем му миша, већ зато што је као и сваки модератор тешка нолајферчина и зна поприлично много дефиниција, тако да тачно зна коју си исплагијао.
С друге стране, сваки леват из више разлога (обест, револт, одмазда и сто других дебилних разлога) може да каже ''плагијат'' и тиме повуче хорду која се по дифолту посере и изминусира одређену дефиницију, што је велики но-но :)
Зато за мајмунчиће који не остављају линк иде бананица, а није крем.

Thumb_lulapujo

Lullaby

e ima neka tema na forumu, meščini lemaja otvorila, o ženskim orgazmima, pa baci pogled i tamo

Thumb_6a00d8341c630a53ef010535f6a71f970c-800wi

Шерлок

Želeo bih devojci da poklonim skvirt za godišnjicu veze.
Može li neko da me uputi kako se to radi?

Сквирт ?То онај покемон ?

Брате , не знам за тебе , али мени много готивнији Булба Саур.Али најбоље би било да јој поклониш Тогепија

Диви , како је цакан , оне то воле..