Разноразно питање

Thumb_conan

GM

и сама формулација овог ГМ-овог поста ми говоре да ту нема страха но само ниподаштавајућег става према сениорима и осећаја супериорности који опет, логично, произилази из самог концепта дискриминације.

Какав курац осећај супериорности? Дискриминација настаје кад им одузимаш одређено право. Ништа им ја не ускраћујем. Дапаче, само им нудим своју неизмериву мржњу, коју су потпуно заслужили (форсирањем своје "супериорности", убр). Бар наредних пар дана.

Thumb_logo

celt

hitler na slicnu foru stvorio nipodastavajuci stav i osecaj superiornosti prema jevrejima.

od ksenofobije nastane nacizam, od gerontofobije ejdzizam :)

Thumb_conan

GM

Хах, добро сам се суздржао, па у прошлом посту нисам написао како то све треба у гасне коморе.
Ал џаба, од Годвина се немош побећи :(

Thumb_43425600_8a51ee6247_b

Лаик

Ајде да се ми лепо не препиремо и да сву нашу мржњу кумулативно усмеримо ка циганима рецимо. Ка циганима трубачима прецизније.

И не могу а да не помислим како би сад било смешно да ме неко банује због говора мржње.

Thumb_conan

GM

Нема потребе, нашо сам вентил
http://www.newgrounds.com/portal/view/121896
Лечи.

Thumb_43425600_8a51ee6247_b

Лаик

Не полази ми за руком да елиминишем први талас. Ваљда нестане овом мом стамине, шта ли

Thumb_conan

GM

Кад загусти стисни "д".
И гази говна док су у дауну.

Thumb_conan

GM

И улази у оне собе горе. Некад се унутри затекне болничарка која ти... ммм... помогне да се опоравиш.

Thumb_gas_za_vuku

Kobe braTe

Može neko da mi okači link teme "Privatne slike vukajlijaša" ?? Nikako ne mogu da nađem tu temu :))

Thumb_gas_za_vuku

Kobe braTe

Pokušao nešto, ali nisam našao :)

Thumb_gas_za_vuku

Kobe braTe

Hvala Jebaču

Uhh, kako ovo zvuči jebemti :))

Thumb_bogart

YeahBatch

Ima jos jedna tema. Link za nju ti je na poslednjoj strani.

Thumb_304310_4681826839686_601420389_n_1_

musssashe

gde je tema sa reklamamamama

Thumb_cage

ne'amnadimak

Je l postoji neki nacin da saznam ko je sve bio na moderatorskoj funkciji do sad? Cini mi se da postoji neka tema u vezi toga, al nisam mogao da nadjem...

Thumb_tumblr_m1z1vzxk8i1qhh7tbo1_500

Nash Bridges

mislim da ima na onoj temi "dogodilo se na vukajliji"

Thumb_calif01

one.and.only43

Ako razredni staresina u srednjoj skoli daje lazne informacije ucenicima njegovog odeljenja, da li postoji neki zakon ili akt koji to kaznjava...