Сигуран сам јер има филм са Бадом Спенсером кад сјебава неке мексиканце.Приђе шанку узме Ботл Опенер метне га на палац овом грингосу боред њега и наћера га да му све призна иначе ломи !
Htela sam da učim nemački preko nekog sajta ali sam se predomislila, i sada mi stalno stižu mejlovi na nemačkom. Ne znam preko koje opcije to da stopiram.
Блокирај им домен, да ти иде директ у спам све типа bilosta@skolanemackog.de, ако већ немаш опцију да откажеш претплату, мада мислим да би морала да је имаш.
bilo bi kul kada bi neko mogao da mi nadje odlomak iz zaboravljenih (serija), kada Danilo Lazovic (Adam) pokusava da se ubije sa tusem i selotep trakom.
Hvala
paninaro
ja ga zovem "svinjski rep" ali samo onaj za pampure. ako ima whale tail što ne bi imao i pig's tail :)
Шерлок
Сигуран сам јер има филм са Бадом Спенсером кад сјебава неке мексиканце.Приђе шанку узме Ботл Опенер метне га на палац овом грингосу боред њега и наћера га да му све призна иначе ломи !
Манијак
ma pretpostavljao sam da se to tako zove, kao i kod nas.
Шерлок
ајде дефиниши тамо , да имамо оригиналан назив за отварач , барем ми вукајлијаши.
Манијак
auć,ne pada mi ništa na pamet baš...treba nam neko prekul ime.
nem0
Cork opener, Манијаче.
Л0Л
Немо, корк опенер је само за пампуре, и то је тај вадичеп, манијак вероватно пита за онај отварач за пиво што се користи.
Ја га зовем упаљач

Радјард Куплунг
corkscrew ti je vadičep, a bottle opener mu dođe onaj običan, za pivce
Шерлок
http://www.google.me/search?hl=sr-ME&q=bottle%20opener&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1173&bih=850&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=rq-vT-D1HouVswbX-5XIBg
kad moramo da se linkujemo..
Слепи Ретард
НЕ ЗНАМ ГДЕ ДРУГДЕ ДА НАПИШЕМ ОВО ПА ЋУ ОВДЕ:
МОЛИМ МОДА КОЈИ ВИДИ ОВО ДА МЕ БАНУЈЕ НА МЕСЕЦ ДАНА, ЈЕРБО НЕ ЖЕЛИМ ДА БУДЕМ НА САЈТУ ДОКЛЕ ГОД ЈЕ ОВО У ПРВИХ 10 СТРАНА ОДАБРАНИХ ПОСТЕРА !!!
Bruce
ima sve na Vuki definisano pa i otvarači :)
marcipan
Htela sam da učim nemački preko nekog sajta ali sam se predomislila, i sada mi stalno stižu mejlovi na nemačkom. Ne znam preko koje opcije to da stopiram.
Борко
Блокирај им домен, да ти иде директ у спам све типа bilosta@skolanemackog.de, ако већ немаш опцију да откажеш претплату, мада мислим да би морала да је имаш.
Sale d snajperist
Koji jezik se prica u svajcarskoj?
Kobe braTe
Uglavnom Njemački ... ali mogu da ti kažem da očajno znaju Engleski, onako, kolektivno ... OČAJ!
Sale d snajperist
Znaci, Svabski da ucim.
Mala Vidra
francuski, italijanski, njemački i romanski.
forget-me-not
Vidro, koji ti je to poseban romanski jezik? :)
YouCantHandleTheTruћ
Хтела је да каже ромски.
musssashe
bilo bi kul kada bi neko mogao da mi nadje odlomak iz zaboravljenih (serija), kada Danilo Lazovic (Adam) pokusava da se ubije sa tusem i selotep trakom.
Hvala