Mojoj su smetale. Nije uvek mogla da vidi posuđe i često su joj ista ispadala iz ruku. Ja se proderem: "ŠTA RA'Š TO?!", a ona nervozno odgovori, "Iskliznulo mi". -"To je zato što misliš na kurac dok pereš sudove, pa se zamisliš, kurvo." -"Jebiga."
I onda se kresnemo kod sudopere. I onda razbije još par tanjira.
Mojoj su smetale. Nije uvek mogla da vidi posuđe i često su joj ista ispadala iz ruku. Ja se proderem: "ŠTA RA'Š TO?!", a ona nervozno odgovori, "Iskliznulo mi". -"To je zato što misliš na kurac dok pereš sudove, pa se zamisliš, kurvo." -"Jebiga."
Haha, mogu misliti šta tek bude dok vadi veš iz mašine :))
Znaš kako, veš mašina je u kupatilu, pa bude klizavo kad ga vadi napolje. Mislim veš. Al' ako ne platiš na mostu, platićeš na ćupriji. Zato se omandarimo dok prostire, sa sve opojnim mirisom omekšivača i mokrih prostirki, dok komšije od prekoputa gledaju. Jebiga, edukujemo naciju.
crnigrujan
Clay more, you crazy diamond.
Слепи Ретард
Да ли женама сметају сисе док перу судове?
Вагилни
Бумблебее
Нажуља сиса сису док трљају суђе, зна да буде зајебано, барем тако каже ова комшијина, зато измислише машину за прање суђа..
forget-me-not
električar
Onda menja pločice u kupatilu lolo
Kalashnikov
Il kad pere naruke
Слепи Ретард
Хвала на одговорима.
Вагилни
Znaš kako, veš mašina je u kupatilu, pa bude klizavo kad ga vadi napolje. Mislim veš. Al' ako ne platiš na mostu, platićeš na ćupriji. Zato se omandarimo dok prostire, sa sve opojnim mirisom omekšivača i mokrih prostirki, dok komšije od prekoputa gledaju. Jebiga, edukujemo naciju.
forget-me-not
SR, imaš još neko zanimljivo pitanje? :)
VanGoga
Ahaha, kakve li radosti u kućnim poslovima.. :)))))
Вагилни
Uvek rado pomažem ženi oko kućnih poslova. Ne razumem zašto to drugim muževima teško pada.
Gazimudo
Jel moze neko da mi odgovori zasto svi , pa cak i oni sami na reklami govore JAFA KEKS, kad lepo pise JAFFA CAKES,odnosno jafa kejks?
VanGoga
Ma, jašta - sve da olakšaš svojoj dragoj! :)
forget-me-not
Vidiš li ti to, Gogo? :)) Ja nisam znala da ima tako preduzimljivih muškaraca :))
VanGoga
"Diži ti orman Ljeposava, a ja ću te kuražit' !"
Što bi reko Radosav iz "Đekne" :))
Вагилни
Pomaže i ona meni, nije da nije. Topi mi salo na stomaku i dnevno skine soma i po kalorija. A ponekad 'oće i u guzu.
VanGoga
Ako, ako Vagilni, samo tako. Di je žena zadovolj(e)na, tu se peva, tu je rados' ! Drugojačije ne valja.
forget-me-not
Goga je u pravu, kao i uvek ;)
Вагилни
Gde sam ja, tu je žena zadovoljna. Oduvek bilo i biće.