Prijava

Kolko je meni neprijatno od ove himne

ХИВНА ЈЕ НАЈАЧА НЕ СВИРАЈ КУРЦУ.

Ko me je banovao prvi put? Sramota da i na ovakvom mestu postoje različiti aršini, mora da ste mnogo sjebani pa se iživljavate na ovaj način.

Ova vukajlija sve više ima obrise današnje vučićevske srbije.

Čoveče, ti si banovan još dok ja nisam bio mod, tri stranke su se promenile od tada...

Znate vi dobro na šta mislim, ovo pre tri, četiri dana, kada je NeJeabač prošao bez ikakve sankcije dok ste mene banovali a vredjanje je bilo na nivou mojeg (ok, pominjao sam mu majku ali nije cvećka) Pa onda kada postavim pitanje zašto je to tako, i upotrebim termine koji su u rangu sa onim koje je on na mene sasuo, vi me banjavate. Samo zato što je on ''viđenija bulja'' ovog mesta gde se neki od moderatora i uopće autora opasno utripovalo da je neko mudo.

Čekamo odgovor kao i prošli put, koji je učinjen tako da je gospoda u nedostatku argumenata iz moderatorske sekcije ućutkala mene banom. Naravno bez ikakvog osnova.

Batali jebača, dečko je banovan a o pokojnicima sve najbolje.

Nema šta da čekaš odgovor, ja sam te banovao i lepo ti to obrazložio. Ako ne možeš da skapiraš jedno kratko i vrlo jasno obrazloženje, onda ne vidim poentu da ti još više dužim. Po meni, sasvim si ispravno banovan.

Za istu stvar, autor Jeabač nije banovan, jer je te uvrede upućivao meni. A čim sam ja neke od tih imena upotrebi na moderatorima, stvar se izmenila, bio sam banovan smesta. Zar nisu ovde svi jednaki ili postoje neki malo više jednaki od drugih? Sad videh da je on banovan, ali neka neko iz vaše branše kaže zbog čega. Da li je on sam to želeo( a video sam na nekoliko mesta da je tražio) ili prosto zakasnela reakcija na pravdu?

Sve mi se više čini da neki ljudi odavde uzimaju više moći nego što im je dozvoljeno. I ne čudi onda opalost u definisanju i posećivanju sajta.

Kao što ti rekoh, nemam pojma o čemu pričaš to sa Jebačem. Ja sam te banovao i obrazložio ti ban. Potpuno si ispravno banovan što se mene tiče, a ako ne kapiraš, ponovićeš to verovatno, pa ćeš opet biti banovan i tako 2, 3 puta dok ne savladaš.

Cornelije koji je tebi kurac. Nemam privatnih informacija nema jebanja maike i famelije. Ti njemu jesi on tebi nije. Kraj.

Sad sam pričao sa Kajzenom. Jebač je na dijeti, sutra mu stavljaju holter, pa je banovan na sopstveni zahtjev. Mir, mir, mir, niko nije kriv, ava, ava, ava, niko nije država.

Predvidjam trajni korneliju u roku od mesec dana.

Ionako je zasluzio trajni jer je napravio onaj fotosop chaveza.