Prijava

Ovako:
Neka deca ukradu aparat za hot dog i vozaju se na njemu, ispadne im aparat i ubiju čoveka. Završe u zatvoru a tamo ih čuvari muče(jebu). I kad porastu onda rokaju te čuvare.

U, znam film brt. Aparat pao niz stepenice. Dobar je film al ne znam kako se zove. 3 ili 4 klinca

e, traži drug neki film, ajte mladi provironi, apofisi i bili šarpovi, ja se ne razumijem:

(kopiram šta on piše, ja nisam 'vako nepismena)

trazim jedan film koji sam gledao davno

ugl

fabula je

msm nisma siguran da je spanski ali spanski se govori

radi se o filmu o krvnoj osveti dvije porodice

sve je tako pustinjski nigdje nicega samo poneko osuseno drvo

i sjecam se jos da ubijaju onog trenutka kada

se majica sa krvlju njihovog ubijenog osusi nakon stajanja na suncu

jebem li vam!

Jeste pao niz stepenice i ubio dedu. Posle tipa 20 godina oni se nadju i rokaju te čuvare. 4 klinca. Stariji film.

то су слиперси ваљда тај са колицима

Ништа Растко

This movie starts with a blood-stained shirt hanging under a strong wind. We will learn, later on, that it belongs to the eldest son of a small rural farmer (the Breves) in the drought-plagued, sun-drenched, desperately poor Northeast region of Brazil. He was killed in an ambush by a member of another family, the Ferreiras, starting a feud (which in the past -- the year is 1910 -- was very common in this region and could last for decades). Vengeance is required by the rough peasant's honor system, but a truce period is dictated by the slow yellowing of the blood stains under the sun.

Ево ти опис.

E, Truće, svaka ti dala!
A ti mog'o!

Kad ste se već rasplamsali: Lupiću da je španski, u nekoj zgradi stanari jure milion dolara, to završi kod neke ribe, jurnjava?

E, Truće, svaka ti dala!

Mala Vidra

A ti mog'o!

Шоми

Film je mračan, možda čak i crno beli... Scena kada keva šeta sa sinčićem ulicom i u jednom trenutku automobil staje pored njih i neki ljudi strogog izgleda (deluju kao gestapovci neki) kažu kevi da uđe u kola... ona se uz plač pozdravi sa detetom koji nastavlja da trči u maniru Forest Gampa za kolima koja odlaze i mešanje scena uplakane keve i dečaka...
Jel to beše Šindlerova lista ili nešto drugo?

e moguće i da je šindler
vidiš sećam se te scene, a ne znam tačno odakle je...
to je pred kraj filma, ako se ne varam?

Moguće čak i da je Pijanista, mada pre bih rekao Šindler... Sećam se da sam film iz kog je ta scena gledao pre desetak godina, još kad sam bio klinac i majka je plakala zbog te scene...
Svakako moram oba filma da odgledam u najskorije vreme, bruka je koliko odlažem te klasike zarad nekih idiotskih filmova...

Nije pijanista, skoro išao na teveu pa sam ga gledao, a gledao sam ga bar 3 puta i nema te scene. Šindlerovu listu nisam gledao godinama, može biti da je tu.
Svejedno pogledaj oba falabogu.

Čini mi se da nije ni Šindler, tu scenu ne pamtim, ali mi liči na neki italijanski ili francuski fazon - oni vole ta srceparajuća sranja.