Prijava

Аргентински филм, дјечака одведе отац код неког газде који дијете пошаље неком чичи да му помогне око чувања коза. Чича малог обучи како да се сналази у природи и дијете, а касније момак се спријатељи са вуковима. Филм, колико знам, није инспирисан Панинаровим животом. Зна ли ко о чему се ради?

To je argentinski Ples s vukovima. Tango con los lobos.

E jbg, sad tražio holokaust filmove, ima ih bar 6 iz kojih je možda ta scena... Bar ću imati šta da radim za vreme praznika. Divne li tematike pred Novu godinu.

Crnokosa djevojka, paž frizura. Plaćeni je ubica, bar koliko se sjećam. Dobije zadatak da života liši nekog lika, ali zaljubi se u istog. No, na kraju filma, ipak pokušava da ga ubije, ali lik ima situs inversus (organe na strani suprotnoj od one na kojoj bi trebalo da budu), cilja u srce ali lik preživljava jelte. Ona sretna bla bla, poprilično cheesy momenat. Zna neko?

nije moj opis ali me zanima. valjda je riječ o filmu iz 80.

e vako
neki konc logor, ww2, neke barake i jevreji unutra sede i nešt filozofiraju

a jebiga, ima takvih filmova više... probaj sa http://www.imdb.com/title/tt0118799/

Riha, najviše odgovara taj Nindža, ali je kotra problem jer CURA ima premeštene organe, ne znam ni jedan sličan.

Mare, tom opisu odgovara barem sto filmova.

al pazte, ovaj film o kom pricam - mozda sam stigao da pogledam nekih 15ak min filma, i bas je ostavio jak utisak
u baraci oni filozofiraju o situaciji koja ih je zadesila, pa kao sude jehovi...
znam dima pun kurac filmova na tu temu, jebemliga...

Jebem ti sunce u pičku, ovaj je i nemoj dalje šta da pitaš ili komentarišeš!
A kad će Srbin sudit Bogu za izdaju, a jevreja za klevetu?

e kizo, nisam ni vido tvoj post
izgleda da jes taj, fala brateu

Ne znam da li je komedija, ali trebalo bi. Navodno 6-7 ljudi beze iz konc logora i sad se prate njihove putesestvije. Fora je u tome sto su svi razlicitih nacionalnosti i niko nikog ne razume, ali oni se ceo film trude, svako lupa na svom jeziku i uz malo gestikulacije oni se ipak sporazumeju ponekad. Rece mi lik koji mi je pricao o filmu i ime, ali ja zaboravih, a on mi ne odg. na Fejsu vec dva dana i nikako da ga sretnem. Mislim da je ime filma neka ruska rec ili tako nesto, ime mozda, otkud znam...

Ma kakvi, kazem da se ovi medjusobno ne kontaju ic, a i Way Back sam gledao 20 puta, to se ne zaboravlja. :D Mislim da ovo nije ni nesto narocito dobar film, ali bih ga pogledao iz znatizelje... :)