Prijava

Jel' ovo odgovor za mene ili..?

Meni se cini da nista od ovoga nije to sto pitah...

To si bre nesto sanjala, nema takav film.

Nisam sanjala bre gledala na TVu...
Najbolje bi bilo da snimim takav film.
pa ce odmah neko da se javi da je plagijat...

Ovaj film sam gledao baš baš davno na pinku, ne sećam se baš radnje ali se sećam kraja koji je bio nekako upečatljiv.

Na zemlji se dešavaju razne neke klimatske promene i čuda, i sad neka ekspedicija ide na dno okeana i tamo istražuje šta se događa, jedan od tih iz ekspedicije na kraju filma krene da roni i naleti na neka bića, vanzemaljce jebem li ga šta su koji kontrolišu okeane i vreme na zemlji, i tu on komunicira s njima, oni mu kažu da su ljudi govna i da ih treba zatreti jer ne poštuju prirodu i uništavaju je, i dok su oni već pokrenuli neki cunami talas taj lik ih ubeđuje da daju čovečanstvu još jednu šansu, i oni kao pristanu i iskuliraju.

E sad, jebem li ga dal' je film dobar ili ne, gledao sam ga kao klinac, al' mi ostao taj kraj u filmu kao majndfak pošto nikako nisam očekivao te vanzemaljce na dnu okeana.

E, i ja sam gledao ovaj film što auditore govori, a ne znam kako se zove. Može lako biti da je Abyss jer kolko se sjećam, Ed Haris je u glavnoj ulozi.

Ovo me podsjeti na jedan film koji sam isto nekad davno gledao, SF je, pojma nemam ni ko glumi ni da li je dobar ili nije. Neka svemirska ekspedicija se jebendiše po galaksiji, nešto istražuju štaznam... I onda nekako dospiju u neki paralelni svijet ili tako nešto, koji se nalazi u vremenu koji minut ranije u odnosu na stvarni. Ili koji minut kasnije. Uglavnom, pustoš je, nema nigdje nikoga pa se odjednom pojave neka leteća tamna čudovišta sastavljena od ogromnih usta sa golemim zubima koja lete i proždiru sve, a to ustvari valjda predstavlja činjenicu da ono što je u prošlosti nestaje, otkud znam. Uglavnom, nezgodno je što su oni zaglavili tu, pa svaki momenat očekuju najezdu tih letećih čuda koja jebu ne praštaju, pa pokušavaju da im umaknu. Sjećam se da nisam sve baš najbolje skontao, al mislim da je ta neka priča.

ako moze pomoc oko naziva filma.evo cega se secam.
neka dva lika upadaju u stan nekom cici valjda hoce da ga opljackaju ispostavlja se da je taj cica placeni ubica.onda ih on valjda uci tom zanatu..ima neka scena kad se taj cica pojavljuje na nekoj tehno zurci i secam se scene pred kraj kad ti klici pale neka kola..mislim da je francuski film

UPADAJU dva lika u stan cici (2004)

obijaju, kako god..jel znas koji je to film

Ubice. Tako su bar naši preveli. Odličan je film, ne uči oboje nego samo jednog.

bravo javio to je to..hvala ti velika

jbg ne mogu da ga nadjem kad ne znam originalni naziv.ako neko zna neka postavi imdb link

Matje Kasovic, Asissan(s)...mislim da je tako nešto...

pa to je to , nasao sam