Prijava

Poslao ti je Armin, ArminVanBuuren.

kurator

zna neko u kom filmu bil marej (okej možda niej bil marej al ko drugi može biti u ovakvoj ulozi) depresira i oće da se kobejnuje hranom, angažuje poznatog kuvara da ga ubije masnom ranom?

Ne znam koji ti film tražiš, ali ovaj deluje zanimljivije haha http://www.imdb.com/title/tt0070130/

e i ja sam našao taj, deluje do jaja skinuću ga, al me nervira što ne mogu da nađem ovaj film a noviji je, i 90 posto sam siguran da glumi bil marej
uvatio sam ga jednom pre par godina na 5 minuta delovao je do jaja, a čak ni iskusne filmadžije sa vuke nisu čule za film, ovaj viće dan mrmota e životee

hahaahh pa mejmune udji na bil mareja na imdb i idi redom na svaki film njegov

http://vukajlija.com/forum/teme/20473-zna-li-neko-koji-je-ovo-film?strana=94#post_3411005 Сјајна сцена! Драго ми је што је Таша Којић Кеба коначно добила прилику да покаже раскошан глумачки таленат.

išao sam, ne nađoh, a i nisam baš siguran da je bil marej napisao sam to au hoćeš da me iznerviraš da ti sredim gepekovanje šta

Čovjek se oblači u budističku odjeću, zna nešto od različitih učenja, ubijedi ljude da je njihov sveštenik i oni mu vjeruju. Kada im kaže da nije, oni misle da ih laže i i dalje ga slijede i vjeruju mu.
Nijesam gledala film, ali su mi ga na ovakav način opisali.

Nije taj. Znam na osnovu naziva filma koji sam zaboravila ali bih se sjetila kad bih viđela. :) U nazivu ima bar 3 riječi i mislim da je jedna od njih ime osobe, a da je prva neka upitna zamjenica.
EDIT: Nijesam sigurna da li je u pitanju budista.

http://www.imdb.com/title/tt0097195/?ref_=kw_li_tt ?

Ok, po priči nije nikako, ali barem sam ispunio onaj uslov za ime filma.

Ćao svima, sećam se nekog domaćeg filma, tj. jednog njegovog fragmenta, a ne znam kako se zove, igra Mića Tomić, toga se sećam, nekog dekicu u kolicima i prave kao kućnu žurku, mislim da je to bilo pri kraju filma baš.

Vau kako brz odgovor, hvala :)

Zna neko koji je film kad se lik javi na telefon, i dobije zadatak da ubije mušicu u sobi za npr 50 dolara. Onda drugi zadatak da je pojede za 500 i tako kroz film, svaki zadatak je bolesniji i upada u problem. I valjda je fora da ako odustane gubi sve pare.