Prijava

Ima jedan domaći koji ja predugo tražim. Ne znam ime niti jednog glumca i tek mali delić radnje. Znam da je glavni lik počinio nekoliko ubistava tokom života i čovek kome to saopštava za jednim astalom, pokraj reke, došao je da ga ubije. Film je sigurno snimljen pre 2001 - 2002 mada sam relativno uveren da je možda čak i desetak godina mlađi (ako ne i više). Ono čega se sigurno sećam, da u jednom trenutku dolazi sin od tog zločinca, a ovaj ga šalje na reku da valjda proveri mreže, kako bi ovom omogućio da ga ubije. Sećam se da je bilo neko skromno imanje u pitanju.

Ja znam film koji traži autor "oblakmatori".

Zna neko koja je serija u pitanju (NE animirana)... Davala se na Happy tv-u ili kanalu D, uglavnom nekim od tih nekada solidnih danas daun kanala... Radnja je smeštena u nekoj pustinji gde neka deca obučena kao scavengers-i i neki ljudi idu po oazama, jure hranu itd, ugl. na neki fazon je mad maxa samo što nema baš toliko nasilja. Likovi izgledaju isto kao iz mad maxa, sa čirokanama, mrežama, čudnim vozilima itd...
Moja neka pretpostavka je da je serija iz '90-ih i da je britanska / australijska / možda i američka.
Ko zna ima pivo od mene.

Možda je ova, ali je išla na trećem RTS-u ako se dobro sećam

http://www.imdb.com/title/tt0274988/

Da bre, pleme jebeno. Na trećem išlo.

Deluje veoma slično al' sve mi se čini da je bilo pustinje i onih razdrndanih vozila... Sad sam našao još jedno 3-4 serije koje odgovaraju opisu, postapokaliptični, uglavnom deca i tinejdžeri preživeli...

Aaa da, gledao sam i ovo :D

Mnogo dobro odrađena serija, mad max za decu :) Ima na yt cela prva i druga sezona, treće najverovatnije nema.

pleme jebeno :D kakvi su ludaci bili jack i lex samo, najmanje sam voleo ryana i onu njegovu trudnu pizdu sto je na kraju pobacila

Je l' su Pleme uopšte pustili do kraja, tj. da li ima neki zaključak? Ne mogu da se setim uopšte

Nasao sam film za koji sam pitao. ``Granica``, iz 1990. Peporucujem svima da pogledaju... :D

U pitanju je, cini mi se, iranski film. Gledao sam ga na RTS-u pre jedno pet godina. Prati zivot jedne porodice u Iranu. Jedna scena mi je ostala upecatljiva: otac i sin nalaze neko veliko jaje (da li nojevo ili kakvo vec) i, iako su dosta siromasni, otac odlucuje da napravi kajganu i posalje je nekim ljudima (mozda komsijama), valjda nadajuci se nekoj usluzi. To je sve cega se secam.

Sačekaj dok naiđe autor shomy23, verujem da on zna koji je film, trebalo bi da je upućen u nastanak svoje porodice i njenih tradicionalnih vrednosti.

Nema na čemu, prijatelju, samo budi strpljiv, strpljenje je bogatstvo ;)

U pitanju je, cini mi se, iranski film

Dalje.

Koji god da je govno je vidim

Sačekaj dok naiđe autor shomy23, verujem da on zna koji je film, trebalo bi da je upućen u nastanak svoje porodice i njenih tradicionalnih vrednosti.

Hahahahaha somej 23 kajganovski

Ima sigurno 15 godina kako sam gledao film jedan. Krš scena jebačine. Muž i žena drže neku agenciju i baš dosta se jebu. A jebavao je muž i sektetaricu njihovu. Voleo bi pogledati to ponovo. Ima li ko predstavu koji bi to film mogao biti.