Prijava

Probaj vodu, olaniče, nemoj suditi ako nisi probao :-)

беле старке хахахаха до јаја текстић

хаха

Православни Хришћани против европских интеграција

РОДИТЕЉИ, ПАЖЊА!!!
До скоро су сви виђенији учењаци веровали да ће се путем вакцинације чиповати србска нејач. Међутим, када су Срби открили њихову заверу и престали да вакцимишу своју децу, Ватикан је послао нову пошаст, беле плитке старке. Оне на себи носе Луциферов симбол, петокраку. Драги родитељи, ако ваше дете поседује овакав пар обуће обавезно спалите ове сатанистичке патике. Позовите оближње свештено лице да попрска светом водицом, како пепео, тако и под куда је дете газило у њима. Детету испирати ноге три сата млаком водом уз читање ваше омиљене молитве.

https://www.facebook.com/pravoslavnihriscani?fref=ts

Odlicna stranica

Колики је притисак западне (не)културе најбоље говори пример нашег Новака. Али да ли је он и даље наш? Свима нама је познато да он више не једе глутен, тако да не једе ни хлеб, из чега следи да се одрекао тела Христовог. Свима нама је такође позната његова изјава да смо ми и Хрвати једно, иако се зна да Хрвати више нису Срби јер су се одрекли Православља, добровољно, или уз претње принуде пристали да служе Луциферовом изасланику Папи. И на крају, оно што нас највише боли је то што је почео да практикује Будизам и на тај начин исмејао нашег творца. Када једна таква људина може да подлегне утицајима запада, да ли смо и ми обични смртници подложни искушењима? Запитајте себе, када сте последњи пут посетили Острог? Ја ћу се и даље молити за нашег Новака у нади да ће се врати божјем путу и да у његовом срцу поново засија Божја искра.

сјајно, поготову ова паралела са глутеном и телом христовим. од сад ћу то редовно да користим у конверзацијама.

To je argument koji protivnika ostavlja ne samo bez teksta, vec sa otvorenim ustima.

Haha, do jaja! Imam drugaricu koja je veći dio života provela kao krmača i konstantno sam je podjebavao u vezi toga. Zadnjih mjeseci ne jede hljeb, vježba i vidno je smršala. :(
ODREKLA SI SE TIJELA HRISTOVOG, SRAMOTA!
Mislim da će ovo da upali, da se vrati u stanje vepra i moja duša bude smirena.

Još ćeš da je muvaš do kraja lolo

Jok, ima momka, već 12-13 god. i previše se poznajemo za muvanje. :) Đes Cooro!

S takvim prijateljima, neprijatelji ti nisu potrebni.

јел теби ово смешно