Prijava

Само овде да кажем, време је сморина, не може човек к'о човек да попије и завари на Калишу док не отопли.

Код мене ово бијело говно и даље пада.

Zima fizički boli...

bice lopatanja danas

Život mi prođe u iščekivanju proleća

iščekivanju proleća

Доћи ће и пролеће... Кад таД. После ће да буде курчења кол'ко волиш :)

ne spominji mi proljece, ziv se pokida kada krene sve da cvjeta, alergican sam na polen u proljece...

јЈЕАААААААА

Nemaš pojma koliko...

aman da jedini ja imam taj problem u proljece, gledam oko mene svi normalno, jedini ja slinim i kisem i cesem se za oci.

И као да је било некаааад

Kod mene ta alergija zna da bude gadna, ali svake druge godine. Prošle sam bila realativno mirna, a one tamo sam zaglavljivala u hitnoj bar jednom mesečno...gušenje, oticanje usana i kapaka...inekcije, strašno.

meni oci budu kao da sam nadrogiran najstrasnije, oteknu, svrbe ko nista u zivotu, glava me svaki dan boli od kihanja, nos ko da je neka cesma odvrnuta. Prije kada sam bio mladji, prije osnovne skole, znale su mi se oci skroz zatvarati ako bas nagrabusim

Ал моје име одсад значи ПРАВДАААААААААААААААААААА

Upravo tako. Poslušala sm savete alergologa da kad mi to krene potpuno izbacim iz jelovnika orahe, lešnike, bademe, semenke, a samim tim i smoki, eurokrem i sl. jer su koštunjavi plodovi glavni okidači svih alergija, naravno i polenskih. Paradajz isto zna da pogorša stvari.

ma meni je bas alergija na polen, kad kosim travu u proljece ko da me neko na goli otok posalje, toliko se sjebem. Bjez od cvijeca ko mutav

A ja najviše volim kad mi u selu kažu kako sam razmažena i da se klin klinom izbija, pa ja da im dokažem da nije tako, jednog leta ceo dan provedem sa dedom i burazerom u skupljanju sena i posle završim u hitnoj sa simptomima anafalaktičkog šoka.

ДОВОЉАН ЈЕ ДОДИР СМАО ТО НАМ ТРЕБА