Prijava

Ovo što Pazl kaže. Ne pametujte samo da biste nešto kenjali, pustite čoveka da prodaje, ili čak budite jednom zaista kul i pitajte na svojim Fb nalozima treba li nekome ono što prodaje čovek.

Isto tako, ljudi u ozbiljnim biznisima ne smeju da rizikuju da je baja koji je krekovao win ubacio neke špijunske alatke, viruse i ostale pičke materine, nije da se ne dešava sa torentovanim softverom

AndjelkoNS
Prodaješ pesak u Sahari.

Svi studenti to imaju besplatno, a ti pokušavaš da prodaš.

Jeste, al mozes li da mi navedes studenta kome treba npr MS Project Professional za kucnu upotrebu?

Shomy23
Zašto bih skinuo sa torenta Windows osmicu, ful, za dž, kad mogu da dam 15 soma za nju, realno.

Zato sto si npr firma kojoj je bolje da da 10 ili 15 soma za win8 jer

Kazne za posedovanje nelegalnog softvera kreću se od 50.000 do tri miliona dinara, a u slučaju posedovanja preko 2000 nelicenciranih softvera ili nelicenciranih softvera čija ukupna vrednost premašuje 1.000.000,00 RSD, postoji mogućnost podnošenja krivične prijave.

Uostalom, niko ga tebi nije ni ponudio. Ne treba ni meni kozji sir pa ne idem po pijaci i ne govorim prodavcima "to ima u svakom domacinstvu koje ima koze"

Prodajem neotpakovane Borbene avione i binder sa časopisima. Prodajem avione od 1-16, izuzev broja 4. Cena 7500 dinara, mada nije fiksna. Kupac nek bude iz Beograda, da bi izbegli moguća oštećenja u transportu, ili može da bude i van Beograda, ako ovde ima posrednika.

Mene to zanima, ali je preskupo u svakom slučaju, jer imaš potpuno nove modele po ceni od 300 dinara po komadu kod distributera.

Mene to zanima, ali je preskupo u svakom slučaju, jer imaš potpuno nove modele po ceni od 300 dinara po komadu kod distributera.

Veruj mi da sam većinu modela platio 500 kinti. Mislim da ti avioni još uvek izlaze, a možda im se cena kasnije promenila, nisam pratio. Koliko bi ti dao? Ja bih spustio u nekoj meri cenu, već sam napomenuo da nije fiksna...

jesu ti čarter letovi?

Pa pazi ovako. Oni izlaze, ali raniji brojevi su 300 dinara kod izdavaca. A novi brojevinsu oko 500.
Ako budu baš veliki modeli onda su 630.

Pa ne znam koliko bi dao, neke od tih imam.

neke od tih imam.

Koje imaš? Ja sam mislio da ih odjednom prodam, jer nekako kontam da je cimanje da to radim parcijalno. Pogledao sam ih i izračunao koliko sam kinte puk'o na sve njih, 6750 dinara.

Ajde sacekaj nekoliko dana pa ti javim sve u pvt da ne spemujemo ovde.

Može li slika, da vidim ta čuda? Ne moraju vaši, nađite sa neta. Samo da vidim to, mrsko mi tražiti po netu.

Može li slika, da vidim ta čuda? Ne moraju vaši, nađite sa neta. Samo da vidim to, mrsko mi tražiti po netu.

Ukucaj Borbeni avioni ili Kolekcija borbenih aviona i izaći će ti razne slike...

Jaooo, imao sam ja onaj avion što može na vodenu površinu da sleti, metalni, površine ko A4 sveska. Tu mi je negdje, imao je petokraku :D

Par knjiga, stripova, nešto sitnog ukrasnog nameštaja, krupač i pištolj za omamljivanje stoke: https://www.kupujemprodajem.com/951147-1-tihomir-svi-oglasi.htm

Prodajem Windows 10, Windows 7 i bas dosta aplikacija koje pravi Microsoft.
Ovde ili u PP za info.

Koji windows 7 i koliko je?

Professional 32/64 bit, koji ti treba. Za cenu se dogovaramo u PP

Oce neko govno da kupi?