Prijava

Не знам да ли постоји тема, тражио сам али нисам нашао ништа слично.
Овако, утисци о ММА (Искључиво од људи који га прате), омиљени борци (разлози), омиљена туча (може и линк), углавном све о ММА,

Мени лично број један је наравно Федор Емалијаненко, а број 2 ми је Мирко Кро Коп, због ког сам и почео да ценим Хрвате као нацију донекле, наравно у спортском смислу.

Ко воли нек' изволи.

Ja se neću mnogo praviti pametan, više pratim k1. Imao sam sreće da budem u Areni kada se Semi Šilt tukao u MMA. Mislim da je objasnio da rvanje ne može da zadrži sirovu snagu - popeo se na lika, zajahao ga i nalupao kao budalu. Elem, slikao sam se sa Semijem - ima pesnicu jedno dva puta veću od moje, pored njega sam bio kao patuljak, a visok sam 188. Eto.

Ја активно пратим ММА, сјајна тема :)
Омиљени борци су ми Фјодор Е. и ГСП
ево и ГСПовог хајлајта http://www.youtube.com/watch?v=2P2qxCEQCxk&feature=related

Uuuu! Odlična tema!
Samo da pitam: ovde pišemo samo o omiljenim borcima i borbama? Nije spem ako ovde razmenjujemo neka iskustva ili znanja, omiljene tehnike i sl?

Moj omiljeni borac jeste i uvek je bio Vitor Belfort. Znam da nije najbolji, ali lik ima srce! Imao je samo 19 godina kada je ušao u kavez i počeo da lema daleko iskusnije borce od sebe. Ranije ga je krasila užasna brzina i eksplozivnost. Kada krene ne zaustavlja se. Što se partera tiče, dobro ga radi (majstor je BJJ-a). Sada više nije onakav kakav je bio (dosta je smršao, izgubio na snazi i na brzin).

О свему везаном за ММА. Слободно, искуства, знања, све је добродошло. Овај ГСП ЈЕБЕ. :) И наравно шта вас нервира код ММА. Мене лично, највише нервира победа полугом. Знам да је то јако тешко савладати и да 50% победа је помоћу полуге, али то ми је на неки начин лоше.

Omiljeni MMA borac mi ja Čak Lidel, ili jebeni Ajsmen. Kako je on presto da se bori, slabije pratim MMA. Gotivim i Fjodora. Ranije sam pratio Prajd, ali eto nema ni toga više.

Moze neki intro za nas koji ne pratimo?

Мене лично, највише нервира победа полугом. Знам да је то јако тешко савладати и да 50% победа је помоћу полуге, али то ми је на неки начин лоше.

Zašto ne voliš poluge? Više ti se sviđa graund end paund?

buksnetino, slažem se da je kro kap vrhunski borac, al meni je on sila bio dok je bio u K1...nije više to taj kro kap. Inače isto mnogo više pratim k1 kao kolega Ox, i po meni je cak i brutalniji od MMA, al o tome bi se moglo dosta diskutovati, tkd ne bude više spema, u MMA mi je omiljeni lik Fedor, stvarno vrhunski sportista na prvom mestu, a može da podnese batine da to nije normalno.
imam pitanje za vas iskusnije, zadivio me je jedan lik stvarno nmg da se setim kako se zove da me jebeš, gledao sam ga kad je imao borbu protiv onog New York Bad Ass, što je bio neki profi bilder, prederčina pozerska, al ume da bije. A taj lik za kojeg pitam je rvač, i bio je valjda drugi na olimpijadi pre nzm kolko stotina godina, inače ne izgleda ništa posebno, građen ko prosečan čovek, al žilaaaaaav u tri pičke materine, i što može da podnese batineeee....secam se da ga je ova životinja udarala po bubrezima, tj savio ga na zemlji i lupao sve snage jedno desetak puta po bubrezima i ovaj ustane ko da ništa nije bilo...davno sam gledao to, pa ako neko zna o kome je reč nek kaže ime, voleo bi da vidim kakve je borbe još odrađivao

Такође сам више фан К1 федерације ,то јест кикбокса , али наравно пратим и ММА.
Омиљени борац у ММА спорту ми је Алистер Оверем.Шампион у К1 ,Страјк Форсу и Дриму.Наравно , Жером Ле Банер ће заувек бити мој омиљени борац , човек који се повремено окушавао у К1-ММА егзибицијама а иначе класичан кикбоксер.

Најјачи потези су ми боди слемови и сабмишн вреслинг.

Је л' ово ћале прича или ћерка?

Zasad mi je najbolji Overim, zato što je međed.

Drag mi je i Velaskez samo zbog toga što je nadraufao onu pičketinu kečersku Broka Leznara.

Od ovih starijih kuka volio sam Kutura, jedno vrijeme sam vlažio na njega, onda Fedor, Nogueira Minotaur, zato što je džudista, moj reon, i volim Andersona Silvu, on mi je prestrašan.

Krokap mi je uvijek nekako bio... Šta ja znam... Nedorečen.

DogLover, ne možeš da se setiš ni kojim slovom mu počinje ime?

Uh, Skočimišu, ako budem živ probaću da dođem.

Кога лажу ови људи?!Мајкл МекДоналд се повукао још пре 2 године , а за Гудриџа нисам чуо да се борио исто толико , Гокан Саки нема искуства у ММА....

Laki, ko zna... Možda se vraćaju tad.

nmgda se setim, pokušavam da nađem na ytube al ne ide...uglavnom lik se fantastično rve i bukvalno iz svake situacije u parteru može da se izvuče, al znam i da je dosta smešno izgledao u pesničenju, mlatio rukama poprilično smešno...

@Doglover

Met Linlend.

@Kika
Vrijedi samo zbog Overima

@Laki
Oktagon....
A Gudridž je prošle godine imao tri borbe na nekim lijevim turnirima, sve tri je bio bjen, bio je u Karlovcu na 'Noć škorpiiona 6'... Valjda mu plate da bude bjen, ipak je on neko ime.

I da, vidiš da je većina iz Golden glorija...