Prijava

da, ti koje branite su juce dali kosovu da igra kvalifikacije za prvenstva, u picku vas jebem izdajnicku!

koga boli kurac za kosovo

Alo mrmak...

Splet okolnosti je Van Gal, Venger bez pojačanja, Murinjo koga je zabolio kurac i niko ga živ nije slušao u čelziju, Onaj kudravi u sitiju koji je video otcvorenu kapiju još na kraju prošle sezone, liverpul kioji ne može da se sastavi 25 godina....

Ok to sto kazes brt, to jeste doprinelo da se Lester nadje na samom vrhu, ali je ipak presudno sto nakon dobrog starta sezone nisu klonuli duhom, vec su ulozili ozbiljne napore da zadrze to prvo mesto do kraja. Da nisu ozbiljno radili na tome, zavrsili bi kao jebeni Hofenhajm 2009. ili Sosijedad 2003, a titule bi se docepo Totenhem ni kriv ni duzan.

Јебала вас Европа, šest sudija и геј параде, оћу своје детињство !

Радјард Куплунг

ratko vardi

Hahaha ja ga ovako zovem cele sezone xd

Totenhem ni kriv ni duzan.

Sto brate? Ovi nisu igrali da pobede? Svi se naprzili na taj lester jebeni, odem u kladionicu gore nego kad je derbi jebeni ne smes nista da kazes protiv njih a sledece sezone ce biti opet kurcina od ekipe ispasti za 2-3 godine

odlicna tekma.bajern igrao njihovu igru.marc forvard.atletiko na frku.ko i sto rade uvek kada su jake tekme.drago mi zbog jorgandzijsku zadrugu.

@crno

Nisam bas u najbukvalnijem smislu to mislio, nije nikad slucajnost osvojiti prvenstvo od 38 kola. Ali Recimo da Lester nije uspeo da istera ovo do kraja i izgubio par tekmi, a Totenhem se sa istim brojem bodova koji sad ima nasao na prvom mestu... To je ko ono kad u grupama u LS neka ekipa racuna da im treba da se desi to i to na nekoj drugoj utakmici da bi oni prosli, nemaju sudbinu u svojim rukama..

Nanana liga sampiona

Pravila pod kojim morate igrati protiv Barse/Bajerna:
1. Nema šuteva iz daljine
2. Nema golova iz kornera, centaršuta i sl.
3. Nema kontri
4. Nema jakog presinga jer morate dati suarezu/levandovskom prostor da napadaju
5. Ako Roben/Messi krenu da driblaju nema klizećih i oštrih startova
6. Štoperi ne smeju da ispucavaju loptu napred
7. Nema čuvanja tj markiranja igrača
8. Ako postignete gol to mora biti uz driblanje 5 barsinih/bajernovih igrača

Ako niste ispoštovali neko od pravila navijači tikatake će reći da igrate anti-fudbal i da ste pobedili na sreću.

P.S. Meni je najsladje na svetu da gledam kako Murinjo i Simeone jebu tikataku iz godine u godinu, a druga najsladja stvar mi je da gledam barsine/bajernove klince kako pene po netu zbog toga

Sprdnju na stranu - zaista jebeno smaaaara to cigansko odugovlačenje igre, cigansko provociranje protivnika, cigansko okruživanje sudije...uopšte cigansko ponašanje. Iz tog i drugih razloga, uvek ću više poštovati fudbalere koji možda nemaju takvu tehniku i fantaziju igre ko južnoamerikanci (cigani) ali zato 90 min. lete po terenu jebenom.

Zaneti najjači igrač ikad sig

pa brate, trenutna pravila su zasnovana na engleskom dzentlmenskom ponasanju aristokratije sto nekad igrala fudbal sa monoklima i komentarima do be kind dear ser, and pass me the sphere, albeit I am all alone in front of this dear gentleman who guards this goal and thus I have higher probability of scoring than you (citati sa najsnaznijim oksfordskim akcentom).

trenutna pravila ne stite fudbal od ciganisanja, jos ga i nagradjuju, jer nisu pisana za igrace odrasle u favelama i cigan-malama koji su u pauzi izmedju dzeparenja i valjanja droge malo igrali fudbal pa ukapirali da su poprilicno dobri u tome.

vidal bi duvao lepak da ne igra fudbal.
a i levandovski je supcina.ne smes proci pored njega,odma pada.ako slucajno ne padne onda ide i sere svima redom.

Keltu zabraniti da gleda fudbal

I da vozi auto isto

Sve mu zabraniti u stvari daleko bilo da stvarno moze nesto da menja sve bi usro jbt

4. Nema jakog presinga jer morate dati suarezu/levandovskom prostor da napadaju
5. Ako Roben/Messi krenu da driblaju nema klizećih i oštrih startova
6. Štoperi ne smeju da ispucavaju loptu napred
7. Nema čuvanja tj markiranja igrač

Rešenje! Svaki tim treba da ima po jednog Krnetu za štopera.