Prijava

Hahah, ja prvu misao napisao, gledam na yt kako je igrao. Do sad mi jedino ćale par puta pričao o njemu dok je igrao u Hajduku. A i nisam igrao zadnjih 5-6 menadžera, nemam više predstavu šta ima tamo xd.

Pa nisam ni ja, dovodio ga ranije. Njega za difens prosineckog za atak

Ili tehniku, ne secam se vise

Tehniku tehniku, belu tehniku, kao deca iz slavonije dovlacili smo

kakve su ovo tekme bile.mislim po golovima.tuga sto nisam bio u prilici da pogledam nijednu.nacu negde snimke.ovo je u tri lepe.ne vilim bas tekme di odbrana drka kurac,al opet.ipak je ls.

Pa brt nisu odbrane drkale kurceve bas su bile dobre tekme pogotovo ako se nisi kladio

brate,puno golova.deluje mi da su drkali suparnickoj odbarni kurac,a i ovi njima za uzvrat.ne znam,nisam gledao,pa necu ni da serem.monako golovi.atletiko x.

sinoć ne gledah i oću noćas da vidim Sevilju i oni daju Porto Juve samo na areni. Je l ima ko stream neki domaći za Sevilju?

Kasper Šmajhel i ćaćini geni

juve odigrao juve mec.iz x na juve.
tekma ko tekma,al drulovic sa njegovim objektivnim stavom da nije bilo za drugi zuti.postavio se lihstajner.a ono mu onaj divljak hteo nogu polomiti.
drago mi je sto ce lester imati kakvu takvu sansu u revansu.

sevilji se serem u usta, nisu mogli u hend. da dobiju

i onome što promaši penal na početku
da je dao, sve bi drugačije bilo
džaba što je dao posle go u usta mu se serem

dobra tekma napoli-real.bilo sansi.po stativa na obe strane.napoli dobro takticki igra.po zemlji i na brzinu.nemaju sanse u napadu u preglavavanju.kada bi poveli 2 0,gorelo bi do kraja.

Zna neko kolko je lajv kvota da prolazi dalje Arsenal?

U mocartu nema

iz nekog razloga je kosielni dobio crveni.prvo zuti,pa onda crveni.izgleda direktni.ne gledam tu tekmu.

iz nekog razloga je kosielni dobio crveni.prvo zuti,pa onda crveni.izgleda direktni.ne gledam tu tekmu.

Gledam ja, ali je nejasna bila situacija. Dobio je prvo žuti jer je oborio Levandovskog u kaznenom a onda je valjda dobio i drugi jer se žalio mada to nijesam prmjetio... sem ono standardno 'Ja? Lol?'

mislim da je direkt.bauljam po netu,svuda pise direkt,a ne drugi zuti.izgleda da je sudiji bas psovao sve po spisku.i dodatak-jebace vam nemci mamu zbog dugova.

Stvarno sam bio uveren da ce govna iz Arsenala shvatiti da Vengeru treba samo dva igraca da uzme titulu u Engleskoj i da ce potrositi barem 30% od onog sto trose ostali, ali govna cincarska ostaju govna. Zao mi je i Vengera i igraca, bilo je jasno jos zimus da sledi raspad.