Prijava

Не знам да ли постоји већ ова тема, а и мрзи ме да прелиставам подфоруме.

Дакле, ваше цењено мишљење о горе поменутом магазину.

Дај да ја први кажем пар речи о њему. Генијалан је. Реално. Ја јако волим да га читам, не само због пичака којим је часопис препун, већ због текста. Штавише, мислим да су им текстови занимљивији од риба. Имаш све у њему, значи шта ти срце хоће. Од риба, аутомобила, навијачких група, па све до видео игрица, пива па чак и наутике. За сваког по нешто. Иако је то магазин за мушкарце, приметио сам да има и девојака које га читају. И треба.

Хајде сад да вас видим. Баш ме занима да ли га још неко чита. И нешто сам се истриповао да уредници магазина имају профил на Вуки. Не знам, можда и имају. А можда и не. Ако имају нека се јаве, хоћу да ми пошаљу ону фенси чуку коју рекламирају у сваком броју.

Moje mišljanje je da je magazin ranije bio mnogo kvalitetniji i da su bili zanimljiviji. Sada ih rijeđe kupujem jer ima sve više golotinje a sve manje zanimljivih članaka i dobrih fora.

И још нешто. Ко нема појма о чему причам, нека купи или пак мазне ЦКМ са трафике. Нећете се разочарати.

Читам га понекад, само због тих навијачких ствари. Ово остало је ок, али има смарачких ствари.

Moje mišljanje je da je
magazin ranije bio mnogo
kvalitetniji i da su bili
zanimljiviji. Sada ih rijeđe
kupujem jer ima sve više
golotinje a sve manje
zanimljivih članaka i dobrih
fora.

Да, слажем се. Баш из тог разлога сам престао да га купујем/крадем. Пре неки дан ми дошла жеља да га опет узмем. И још се смањио, мислим на број страница.

Im'o sam običaj da kupim poneki broj pre dve-tri godine, ali mi nije prešlo u naviku, iako je bio dobar.

Jednom sam se zajebo pa uz'o Maksim mesto CKM-a. Maksim je govno najobičnije.

http://vukajlija.com/muski-casopisi/65384
Sad ne mogu da nađem genijalnu defku na isti ovaj fazon...

Ja sam kupovao CKM dok nisu postali popularni. Tačnije, imam prvih 30 brojeva i dan danas. E tada su počeli da kenjaju sa reklamama, poserem im se na reklamu. Stranica teksta ili pičke pa reklama preko čitave strane. Pa opet. Svaka druga strana je reklama. Od tad ih ne kupujem iako smatram da su jedni od kreativnijih likova na sceni.

Престао сам да купујем баш због реклама. Има бре превише реклама. Али имам брате милион примерака, био сам се навук'о на тај часопис као луд.

Voleo sam da listam u srednjoj, donosio ortak, kupovao polovne :D. Bilo je oke, zanimljivih stvari, dobrih picki i svasta po nesto. A

Има добрих ствари... Док сам био у болници сам се одушевио како су испљували неког клинца што је писао писмо БРАВУ :) И овако остатак није лош

Да Лоле, имају посебну рубрику у којој одговарају на питања из других часописа.

Ја морам поносно дистакнем да имам све бројеве. Кренуо сам да их читам негде од седмог-осмог (не знам тачно, пар километара су ми од дохвата руке). У сваком случај, Кармен Електра је била на насловној. Током година набавио сам и старије бројеве. ЦКМ је имао неко златно доба, тамо негде од 2005-2008, када су превазишли копирање пољских им узора, тј. даваоца лиценце. Ондак су ушли у неку колотечину, почели су да се понављају и изгубили су оштрину. Мислим, и даље је то, сасвим сигурно, најбољи часопис одавле, ал сморили се људи. Већ годину дана, најбоља ствар је "огласна табла". Било како било, не пада ми на памет да престанем да га купујем.

CKM je jedan od najboljih časopisa ikad, a ja lično bolji čitao nisam. Čitam ih od prvog broja, čak su mi i pismo objavili i odgovorili na njega. Da nema njih, možda bih znao za, ali možda nikad ne bi' slušao jedan od najjačih bendova, Turbonegro. U Crnu Goru stižu za zakašnjenjem od mjesec dana, i koštaju euro, ej, jedan jebeni euro! Tol'ko jačine i šarenila stane u stvar koja košta euro, pa đe ćeš bolje. Inače, recenzije muzike su im dobre, filmova takođe, a što znaju da prospu foru, to nijedan drugi magazin ne umije. FHM im je donekle parirao dok je izlazio, Maksimu se s vremena na vrijeme omakne koja fora, Plejboj je za umišljene jebače, a od muškija novina čitam još i hrvatski Klik, "magazin za sve, ali ne i svakoga", oni su na drugo mjesto po dobroći. CKM, vrhunska zabava za malo para, skoro pa ka' internet.

Moje mišljanje je da je magazin ranije bio mnogo kvalitetniji i da su bili zanimljiviji. Sada ih rijeđe kupujem jer ima sve više golotinje a sve manje zanimljivih članaka i dobrih fora.

Taj rad.
Nisam kupio CKM ima već 5 godina i jače...

Kod mene na faxu ima jedna što se slikala za CKM. Sećam se te prve scene kada sam ušao na njeno predavanje i kada sam je ugledao obasjanu suncem. Pa pogledi na kafi... Ah...... Al' 'bem li ga, ne mogu da nadjem taj broj nigde!
Wojtek, poslaću ti pvt, pa prelistaj kolekciju.

glupost i to žešća... ja imam par brojeva, a u jednom šatro intervju daje džon teri i priča o tome kolika je makaleleova kita... i ko normalan može povjerovati da je to istinit intervju? a ako već unaprijed znaš da nije onda i nije zanimljiv...

a da dobrih piučaka ima, ima nema šta...

Био је кул док нису почели да се баве политиком. Шта бре који мој трпате политичку пропаганду на тако бљутав начин? И то из само једне перспективе. Купио сам још пар бројева, надајући се да је то привремено, или да ће макар почети све да пљују, али узалус. Поносно могу да кажем да га не купујем већ две године.

Лепо неко рече, до 2008 су ваљали. Отприлике сам тад и престао да га купујем. Инче сам куповао сваки, а почео сам од другог броја.