Eurosong 2012

Thumb_festisite_google

Korle

Pa ajd da otvorimo raspravu.

Šta mislite o ovoj našoj i da li ste preslušali predstavnike ostalih zemalja?
Da li će se Dino Merlin izblamirati posle 20 i kusur godina svoje karijere?

Thumb_a_red_rose_for_you

Narcisa>

evo ja gledala ovu predstavnicu Srbije. Da ne gresim dusu lepo peva ali mi nesto ne deluje sa njom kako treba. Dino vec zivi u blamu posle onog katastrofanog fejs liftinga-gore od toga ne da bude.

Thumb_183690_10151017951119077_1206012440_n

Ritchie ♣ B

IDE DINO!!!
DAJTE PESMU

Thumb_don__t_panic_and_carry_a_towel_by_ashique47-d3fu8qd

Trilijan

Prvo, ne verujem da si ti otvorio ovu temu :)

Drugo:

Šta mislite o ovoj našoj i da li ste preslušali predstavnike ostalih zemalja?
Da li će se Dino Merlin izblamirati posle 20 i kusur godina svoje karijere?

Naša je budiboksnama. Blam me i da je gledam, a kamoli slušam. Dino ima ok pesmu, mislim da se neće izblamirati.

Thumb_festisite_google

Korle

Dino ima ok pesmu, mislim da se neće izblamirati.

Ne mislim na pesmu, nego na plasman. Ako ne prođe u finalno veče i ne bude bar u prvih 7-8, to bi za pevača njegovog kalibra bio blam. Jebiga, ipak je to zvezda "od Vardara do Triglava".

Thumb_robert_cain_1

kizo

Sestre Kovač na lomaču! UA! UA!

Thumb_mala_maca

Bruce

Naša će da pobedi, sigurno :)

Thumb_default

Pjer88

Dole nepotizam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evo mog omaža pesmi, malo sam je preradio....kako vam se čini?

Thumb_63065

Сидрашевић

Samo nešto. Prvo, naša pesma i pojava je njesra, pesma je sladunjava i bezveze, daleeeeko od širokih evropskih nadmetanja. Drugo, mafija, muzička.
-E Kon, aj ti malo na Eurosong a ?
-Ae bate š'o da ne.

-Brego, aj ti će pišeš sad malo, stavljamo tvoje tri pesme u ODABRANE, nismo nikoga ni pitali, ko ih jebe.
-E ae, meni odgovara.

-E, Kovač, daj ove tvoje ćerkice malo da švrljaju neke partiture a?
-Nikakav problem, imamo deset obrada odma' !

Ukapirali ste poentu. Posle Molitve propadosmo, nije nam uslišena ič.

Thumb_medium_bora-_orba

madafaka sit

Istina je to Anchore...a
ali ja sam navijao za matorog kovaca...

Thumb_63065

Сидрашевић

madafaka sit
Istina je to Anchore...a
ali ja sam navijao za matorog kovaca...

Imao si izbora :)

Thumb_don__t_panic_and_carry_a_towel_by_ashique47-d3fu8qd

Trilijan

Dinova pesma će, po mom skromno mišljenju, proći u finale. A i da ne prođe, zar su se ikada cenili veliki pevači tamo, pa da bude moguće da se "izblamira"?
Ako bi sada Ruslanu trebalo da svrstamo u isti tabor sa Dinom, zbog pobede na Eurosongu, onda je možda i bolje da ne pobedi.

Thumb_snoopy

Natnat

Poslušala sam Dinovu pesmu sada, ali je na mene jači utisak ostavio Jutjub komentar, pa moram sa vama to da podelim

da je domaci jezik, mozdaa bi bila ok,...ovako, nista posebno. ima Dino 100 boljih pesama... Harijeva LEJLA je bolja puno.

Thumb_default

Šejn

Koliko mi je Merlin smešan kad peva na engleskom...:)

Thumb_183690_10151017951119077_1206012440_n

Ritchie ♣ B

Sad sam preslusao Dinovu pesmu pesma ARCI...pojesce ih sve za dorucak...samo ne znam sta znaci ovo sito

Thumb_drama

Culle.haha

Meni je ova Dinova, šta znam, nemam neki prefinjeni muzički ukus, tako da ovo mi deluje pevljivo, a i on čovek ima glas. Ova naša, mi je antipatična, pesma, klasičan popić. VRATITE BEOVIZIJU! GAD DEM IT!

Thumb_shure-microphone

ckavu

Ova naša mala je sasvim ok za njesra takmičenje kao što je Evrovizija. Ne volim sestre Kovač, ali ova mala lepo peva, nije štancovana, malo je drugačija, to je baš lepo. Nadam se da će je malo lepše obući, one plave čarape su joj bile užasne.

Thumb_medium_walken_08

bojanboj

Ova naša pesma izgleda smešno i jadno u odnosu na Dinovu, mislim da Dino prolazi u finale garantovano, a ova naša će doživeti POPUŠAJ!

Thumb_default

Šejn

Meni je ova Dinova pesma nikakva,kapiram da je Eurosong festival lakih nota i da mi se zato ne sviđa,ali opet znala je da se potrefi poneka dobra pesma u ovih 8,9godina što gledam evroviziju...