Prijava

Bilo da ste muško ili žensko, ima li iskusnih u ovoj đavoljoj raboti? Da li je lepše od klasične dvojke? Ako jeste zbog čega?
Nema muškarca koji nije poželeo neko haremsko iskustvo pa makar to bio i mini harem. Siguran sam da nema žene koja, negde u dubini svoje seksualnosti, ne priželjkuje borbu mužjaka i čoporativni seks.
Neka vrsta stida može biti početni problem, alil samo početni. Zatim sledi osećaj odgovornosti jer ipak treba uraditi dupli posao.
Preduprediću čuveni post koji će neminovno uslediti: Jedna mi puši dok drugu jebem. Ali suština je u tome, da jednu jebete dok vam druga puši.

promasio si forum xD

promasio si forum xD

Pa izgleda da jesam. Ovaj forum je postao totalno aseksualan, kao lik Stivena Hokinga. Sve neke kladionice, suđenja i ostalo. Izgleda da više niko ne jebe.

Nije to, nego se stidimo.

A uvek sam se pitao da li dve žene sa jednim muškarcem uživaju na isti način u odnosu na to kada su same sa muškarcem i da li ima nešto lezbjesko kod žena koje vole ove avanturice.

Vidi ovako: Imaš dve verzije hetero trojke MŽM i ŽMŽ. MŽM trojka je sa ženom u sredini, nešto ti se dešava u seksualnom smislu, ali kad god otvoriš oči vidiš tipa ispred sebe. Previše je gej osećaj. ŽMŽ trojka ti je sa muškarcem u sredini. Ako se koncentrišeš na ono što radiš jezikom, zaboraviš na ono dole i obrnuto. Previše je naporno. Kako god okreneš, bolje je dobro solo pušenje. Trojka je lepa samo dok se čeka, dok od sebe samo nagoveštaj da.

Ma ja ne znam kako izgleda ni dvojka, nego ajd da pitam. Da se teoretski nekako potkovem možda mi se pruži prilika za 30-40 godina.

:))) cjoj virtuelni...

nećete mi verovati, al samo jednom...bio sam naduvan propast...a za njih dve je kolala priča da su lezbejke i tako...ova jedna tvrdila da nije ali eto malo su se pipale..a ova druga javno pričala da je zaljubljena u ovu prvu...ova prva M. konobarica u nekom kafiću a ova druga J. odbojkašica...duvali neku vutru na dunavskom keju i malo se ljubili..ja njih a i one njih i mene...i posle otišli u stan i ova M. kaže "kako si se razbio ako ti se digne dam ti pičku"..i meni se digne ..i tako...više su se njih dve jeble nego što sam ja učestvovao...

:)))) cjoj javio pa ti bio odsutan na času

Trojka,a? a jel važi ono, drkaš malo desnom pa promeniš ruku?
Zezam se, desilo mi se samo jednom da budem sa 2 cure, ali u razmaku od sat vremena.

skoro..:)) samo sam fizički bio prisutan..psi'ićki bio u Singapuru..tad me baš drmalo da bežim za Singapur...

nemam pojma, ništa naročito, što kaže Virtual ne mož jednu da jebeš druga da puši..ili jebeš il ti puše... ili samo gledaš...:)

javio a je l' bilo- De ga malo ljubite?

za šta Aurora?..da se digne, da prostiš?..jok bre, ja sam manijak...

Ma neee, nego ono Obratite pažnju i na mene!

ma Aurora, razvaljen od vutre, meni lepo..samo na Singapur mislim...:)

zezam se donekle, bilo okej, uviđavne ribe skroz...naročito ova M...da pokaže da nije baš lezbejka skroz..a i ova druga se solidarisala....