Prijava

Da li zna neko kako se upisati na fakultet u Becu?Konkretno,upisao bih engleski,pa me interesuju prijave,kako se polaze prijemni i da li ima nekih stipendija za ucenike koji nisu u Evropskoj uniji.

Који вам је албум Тула најбољи? Мени Латералис, највише ми лежи.

Master of Sarma 2
Da li zna neko kako se upisati na fakultet u Becu?Konkretno,upisao bih engleski,pa me interesuju prijave,kako se polaze prijemni i da li ima nekih stipendija za ucenike koji nisu u Evropskoj uniji.

Au, maćori, pa u Beču se govori nemački. ://
Valjda se nisi ispalio pa otišao tamo da studiraš ENGLESKI jebote

Laže, to mu je fora da radi tamo na bauštelu. Prolazio mu ja pored kuće, znaš koji lavovi ispred.

Meśo, brate, znaš kako sam prnuo sad jako. Komšije izašle ispred kuća da vide štoe bilo.

Aj ne prdi časti ti.

Kakav je ovo trend sa emancipovanim bičarkama, koje kače kao neke dubokoumne i velikoduhovne statuse, a ujedno su konstantne zvezde gdeizaći.com fotografa? Obavezno je citiranje Slobodana Jovanovića i njegovog već kultnog teksta o poluintelektualcima. Šta se ovo desilo normalnim bičarkama?

zato sto ih stalno trpaju da su neobrazovane,pa hopce da se izvuku na tom polju

прове, то је само наставак утакмице која је кренула после 2000. године и доласка демократа на власт. Наиме, током деведесетих је било у моди прозивати говна са естраде да су необразована, с тим да су многе тадашње сељанчуре имале образа да признају "јесте, завршила сам три разреда основне јер сам чувала стоку". Неке су се чак шалиле на свој рачун. Након петооктобарских промена, следећа генерација курви није хтела да трпи такве прозивке, па су им тате на брзину наговориле колеге из јагњећих бригада да капитал из првобитне акумулације, да не кажем отимачине, уложе у отварање приватних факултета, како би и њихове ћеркице имале диплому из нечега што није гутање главића. Последњих година, курве су схватиле да диплома као папир не значи ништа (камо среће да су неки наши политичари схватили то) па сад теже да ДОКАЖУ своју умност качењем тих цитата.