ja znam jednog sto se kljukao steroidima i rastu mu nokti ko t-rexu...sece ih na 2 dana
Ja znam lika koji zna copor emo cavi.
Ja znam starijeg Prelića. Ozbiljno.
Znam lika koji se 3 puta puko u venu i ostao ziv, jedva, ali ostao, za jedno vece naravno.
Znam i jednog koji je pijan kao govedo u sred Budimpešte udarao i ljubio Mađare po ćili i terao ih da piju srpsku rakiju.
ja znam lika koji je dvadesetorici njemaca rekao vi ste nas klali '41, mi vas '45, pa vi nas '95 i sad je red na nas...
Ja znam kurvu koja sikće na pandana.
Ја знам лика коме не може да си дигне туки.
Ja znam lika koji je imao devojku.
ja znam jednog bugarina!!! nadmasite ovo!
Ja znam lika koji kurac.
Ja znam lika koji očajnički pokušava da se izreklamira.
Знам лика, италијанског гастербајтера, који је на купио Ферари и уградио му куку за вучу, па се вратио у родно село поред Ниша, да тим Фераријем превози помије.
Ja znam bugarina koji drži jednu od najvećih kladionica u Sofiji! Prijatelj je mog ćaleta. ;)
Ja znam Bugarku. Odnosno da preformulišem, ja znam lika koji je metio Bugarki sa marine-blue sočivima i Sex and the City sindromom.
Ja znam jednog Libijca koji je pamprčio malog dežmekastog Francuza čiju je ženu pamprčio ostatak sveta.
Ja znam krajišnika koji zna đe će na prelo!
Seung-hui cho WINS!
ja znam jednog masinskog inzinjera koji voli da prima prstenjak u paksu.
Znam lika koji je otvorio ovu temu.
Pišem Uz Vetar, 2013-06-19 23:36:32 +0200
Gvozdenovic, 2013-06-19 23:36:30 +0200
Leprikon, 2013-06-19 23:36:07 +0200
VanGoga, 2013-06-19 23:33:22 +0200
Bruce, 2013-06-19 23:31:41 +0200
VanGoga, 2013-06-19 23:27:36 +0200
Rosoneri, 2013-06-19 23:26:01 +0200
Punjac, 2013-06-19 23:00:36 +0200
Борко, 2013-06-19 22:42:32 +0200
Др Јанковић, 2013-06-19 22:38:18 +0200
Promoter
ja znam jednog sto se kljukao steroidima i rastu mu nokti ko t-rexu...sece ih na 2 dana
Slob@
Ja znam lika koji zna copor emo cavi.
poxovanI_chvaraK
Ja znam starijeg Prelića.
Ozbiljno.
Visidedan Mudonjic
Znam lika koji se 3 puta puko u venu i ostao ziv, jedva, ali ostao, za jedno vece naravno.
staklena
Znam i jednog koji je pijan kao govedo u sred Budimpešte udarao i ljubio Mađare po ćili i terao ih da piju srpsku rakiju.
бури
ja znam lika koji je dvadesetorici njemaca rekao vi ste nas klali '41, mi vas '45, pa vi nas '95 i sad je red na nas...
Tulumbac
Ja znam kurvu koja sikće na pandana.
katija
Ја знам лика коме не може да си дигне туки.
gamby
Ja znam lika koji je imao devojku.
Promoter
gamby
Ja znam lika koji kurac.
poxovanI_chvaraK
Ja znam lika koji očajnički pokušava da se izreklamira.
Пеки д џем
Знам лика, италијанског гастербајтера, који је на купио Ферари и уградио му куку за вучу, па се вратио у родно село поред Ниша, да тим Фераријем превози помије.
KECMAN94
Ja znam bugarina koji drži jednu od najvećih kladionica u Sofiji! Prijatelj je mog ćaleta. ;)
Vehbija Ćoralić
Ja znam Bugarku. Odnosno da preformulišem, ja znam lika koji je metio Bugarki sa marine-blue sočivima i Sex and the City sindromom.
seung-hui cho
Ja znam jednog Libijca koji je pamprčio malog dežmekastog Francuza čiju je ženu pamprčio ostatak sveta.
poxovanI_chvaraK
Ja znam krajišnika koji zna đe će na prelo!
Bojan extream
Seung-hui cho WINS!
Eclipse
ja znam jednog masinskog inzinjera koji voli da prima prstenjak u paksu.
Slavk0
Znam lika koji je otvorio ovu temu.